اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–۳ در جوجه های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–۳ در جوجه های گوشتی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–۳ در جوجه های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–۳ در جوجه های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر بر لیپوپروتئین های سرمی، عملکرد تولید و غنی شدن گوشت با اسیدهای چرب امگا–۳ در جوجه های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه مطالعه: استفاده از منابع غذایی غنی از اسیدهای چرب امگا–۳ در غنی سازی گوشت طیور همواره مد نظر پژوهشگران بوده است.هدف: این مطالعه به منظور بررسی اثر روغن ماهی کیلکای دریای خزر (Clupeonella cultiventris) و ترکیب آن با روغن سویا بر غنی سازی گوشت جوجه های گوشتی با اسیدهای چرب نوع امگا–۳ طراحی شد.روش کار: دویست و چهل قطعه جوجه یکروزه مخلوط هر دو جنس از سویه تجاری راس ۳۰۸ طی ۱۱ تا ۴۲ روزگی با جیره های آزمایشی: ۱) جیره حاوی ۷% روغن سویا، ۲) جیره حاوی ۷% روغن ماهی و ۳) جیره حاوی ۵.۳% روغن ماهی+۵.۳% روغن سویا تغذیه شدند.نتایج: مصرف جیره حاوی ۷ % روغن ماهی علاوه بر تاثیر نامطلوب بر میانگین افزایش وزن روزانه (۳۴.۵g) و ضریب تبدیل غذایی (۱.۸۵)، کاهش نامطلوبی نیز در درصد لاشه (۵۴.۵) و درصد سینه پرندگان (۱۸.۱) ایجاد نمود. جیره های حاوی روغن ماهی باعث افزایش مجموع میزان EPA و DHA (میلی گرم در هر ۱۰۰g) در بافت سینه (۲۳۰ تا ۲۵۴) و ران (۲۶۶ تا ۳۶۱) شدند. جیره حاوی ۷% روغن ماهی باعث کاهش سطح تری گلیسرید سرم شد (۳۷.۰±۳.۵mg/dl) جیره حاوی مخلوط روغن ماهی و روغن سویا اثر سودمندی به دلیل افزایش غلظت -HDL سرم ایجاد نمود (۶۵.۰±۴.۸mg/dl).نتیجه گیری نهایی: در مطالعه حاضر، بافت ران تمام جوجه های تغذیه شده با جیره های حاوی روغن ماهی حاوی بیش از ۳۰۰mg اسیدهای چرب امگا–۳ در هر ۱۰۰g گوشت بودند که بر اساس معیارهای بین المللی به عنوان فرآورده ای غنی سازی شده قابل طبقه بندی بود. از طرف دیگر ذخیره سازی بیشتر اسیدهای چرب امگا–۳ در بافت گوشت پرنده های تغذیه شده با جیره حاوی ۷% روغن ماهی در مقایسه با پرنده های تغذیه شده با جیره حاوی مخلوط ۵.۳% روغن ماهی و ۵.۳ %روغن سویا مبین آن است که سطح چربی گوشت عاملی تعیین کننده در تفسیر نتیجه غنی سازی گوشت است.

کلید واژه: جوجه های گوشتی، روغن ماهی، غنی سازی گوشت، لیپوپروتئین های سرم، روغن سویا

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.