بررسی تاثیر کپسول خوراکی زعفران بر شدت درد فاز فعال مرحله اول زایمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر کپسول خوراکی زعفران بر شدت درد فاز فعال مرحله اول زایمان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر کپسول خوراکی زعفران بر شدت درد فاز فعال مرحله اول زایمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کپسول خوراکی زعفران بر شدت درد فاز فعال مرحله اول زایمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر کپسول خوراکی زعفران بر شدت درد فاز فعال مرحله اول زایمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله زنان مامایی و نازایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: برای بسیاری از زنان، زایمان به عنوان دردناک ترین تجربه در سراسر زندگی باقی می ماند و مهم ترین دلیل درخواست مادران برای زایمان سزارین، ترس از درد زایمان طبیعی است. تاثیر زعفران و مواد موثره آن در درمان انواع مختلف درد های نورولوژیک و التهابی نشان داده شده است اما اثر آن بر درد زایمان بررسی نشده است. لذا مطالعه حاضر با هدف تعیین تاثیر کپسول خوراکی زعفران بر شدت درد فاز فعال مرحله اول زایمان انجام شد.روش کار: این مطالعه کارآزمایی بالینی سه سو ناآگاه در سال ۹۳-۱۳۹۲ بر روی ۶۰ زن نخست زای واجد شرایط مطالعه در بیمارستان ۱۷ شهریور مشهد انجام شد. افراد به طور تصادفی در دو گروه مداخله (مصرف کپسول ۲۵۰ میلی گرم زعفران) و کنترل (مصرف کپسول دارونما) قرار گرفتند. با شروع فاز فعال زایمان، یک عدد از کپسول های مورد نظر (زعفران یا دارونما که با کد مشخص شده) توسط واحد پژوهش مصرف شد. شدت درد یک بار در ابتدای مطالعه و سپس هر یک ساعت تا پایان فاز فعال مرحله اول زایمان با مقیاس دیداری درد، اندازه گیری شد. تجزیه و تحلیل داده ها با استفاده از نرم افزار آماری SPSS (نسخه ۱۱.۵) و آزمون های کای اسکوئر، تی مستقل، من ویتنی و تحلیل واریانس انجام شد. سطح معناداری p کمتر از ۰.۵ در نظر گرفته شد.یافته ها: میانگین شدت درد کلی در گروه مصرف کننده زعفران ۸۵.۹±۸.۴ و در گروه دارونما ۹۷.۴±۲.۹ بود که تفاوت معناداری داشت (p<0.001). میانگین نمره اضطراب قبل از مداخله در گروه مصرف کننده زعفران نسبت به گروه دارونما تفاوت معناداری نداشت (p=0.824). در هیچ یک از واحدهای پژوهش در دو گروه، عارضه مادری و نوزادی مشاهده نشد.نتیجه گیری: با توجه به کاهش ۱۱.۸ درصدی شدت درد زنان نخست زای مصرف کننده کپسول زعفران و عدم بروز هر گونه عارضه ناشی از مصرف آن، از این ماده می توان به عنوان یک مسکن خفیف در زایمان استفاده کرد.

کلید واژه: زایمان، زعفران، شدت درد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.