سنگ شناسی، شیمی کانیها و دماسنجی توده گرانیتی سفیدکوه و برونبوم های ریزدانه ای فلسیک آن، باخترنهبندان، خاور ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 سنگ شناسی، شیمی کانیها و دماسنجی توده گرانیتی سفیدکوه و برونبوم های ریزدانه ای فلسیک آن، باخترنهبندان، خاور ایران دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد سنگ شناسی، شیمی کانیها و دماسنجی توده گرانیتی سفیدکوه و برونبوم های ریزدانه ای فلسیک آن، باخترنهبندان، خاور ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی سنگ شناسی، شیمی کانیها و دماسنجی توده گرانیتی سفیدکوه و برونبوم های ریزدانه ای فلسیک آن، باخترنهبندان، خاور ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن سنگ شناسی، شیمی کانیها و دماسنجی توده گرانیتی سفیدکوه و برونبوم های ریزدانه ای فلسیک آن، باخترنهبندان، خاور ایران :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۷

توده گرانیتوئیدی سفیدکوه در باختر شهرستان نهبندان، استان خراسان جنوبی واقع شده و از دیدگاه زمین شناسی ایران در بخش خاوری پهنه لوت قرار دارد. این توده دارای طیف ترکیبی گرانیت (مونزو- سینوگرانیت)، گرانودیوریت و تونالیت بوده و دارای برونبوم های ریزدانه فلسیک با کانی شناسی مشابه توده اصلی است که ترکیب کانی های اصلی آن کوارتز، پلاژیوکلاز، میکروکلین، ارتوز و بیوتیت است که به منظور تعیین شیمی کانی ها و دماسنجی با ریزپردازش الکترونی (EPMA) آنالیز شدند. پلاژیوکلازها در توده گرانیتوئیدی اغلب دارای ترکیب آندزینی و گاهی آلبیتی و در برونبوم ها بیشتر آندزینی هستند، مقدارآنورتیت پلاژیوکلازها از بخشهای مرکزی به حاشیه کاهش نشان می دهد که بیانگر منطقه بندی عادی در آنهاست. فلدسپات های قلیایی برونبوم ها در گستره سانیدین و در توده گرانیتی در گستره ارتوز قرار میگیرند. بیوتیت های گرانیت ها از نوع اولیه ماگمایی، آهن دار و در گریزندگی پایین اکسیژن و شرایط احیایی تشکیل شده اند در حالی که بیوتیت های برونبوم ها در گریزندگی بالای اکسیژن، شرایط اکسایش تشکیل و از نوع منیزیم دار و اولیه ماگمایی می باشند. زمین دماسنجی فلدسپات ها و بیوتیت ها در دمای بین ۵۰۰ تا ۷۵۰ درجه سانتیگراد برای واحد گرانیتی و دمای ۶۵۰ تا ۹۵۰ درجه سانتیگراد را برای برونبوم ها نشان می دهند. بررسی های شیمی کانی ها نشان میدهد که گرانیتها (ماگمای پرآلومین) و برونبوم ها از یک ماگمای آهکی- قلیایی وابسته به حواشی فعال قارهای تشکیل شده اند.

کلید واژه: سفیدکوه، نهبندان، زمین دماسنجی، گرانیتوئید، برونبوم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.