بررسی اثر برگ گیاه کاهوی ایرانی بر عملکرد و بافت کبد در موش های صحرایی نر بالغ تحت تیمار با اتانول


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر برگ گیاه کاهوی ایرانی بر عملکرد و بافت کبد در موش های صحرایی نر بالغ تحت تیمار با اتانول دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر برگ گیاه کاهوی ایرانی بر عملکرد و بافت کبد در موش های صحرایی نر بالغ تحت تیمار با اتانول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر برگ گیاه کاهوی ایرانی بر عملکرد و بافت کبد در موش های صحرایی نر بالغ تحت تیمار با اتانول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر برگ گیاه کاهوی ایرانی بر عملکرد و بافت کبد در موش های صحرایی نر بالغ تحت تیمار با اتانول :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: امروزه مصرف الکل به عنوان یک معضل اجتماعی سبب ایجاد بیماری ها و ناهنجاری های مختلف در بدن انسان به خصوص اختلالات کبدی، می باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر برگ گیاه کاهوی ایرانی (Lactuca sativa L.) بر سطح سرمی آنزیم های کبدی (AST، ALT، ALP و GGT)، میزان آلبومین و پروتئین تام، تغییرات بافت کبد به دنبال مصرف اتانول، می باشد.روش کار: در این مطالعه به منظور القای آسیب کبدی، از اتانول استفاده شد. ۴۸ سر موش صحرایی نر بالغ از نژاد ویستار با وزن ۱۹۰±۱۰ گرم به صورت تصادفی در ۶ گروه ۸ تایی قرار گرفتند و با مقادیر ۲۰% و ۴۰% و ۶۰% کاهو و اتانول ۳۰% تیمار شدند. اتانول با دوز ۱ میلی لیتر بر ۱۰۰ گرم وزن موش(میانگین ۲ میلی لیتر) روزانه به صورت خوراکی و کاهو به صورت ترکیب با غذای روزانه به مدت ۲۸ روز تجویز شدند. پس از خون گیری و جداسازی سرم، میزان فعالیت آنزیم های کبدی (AST، ALT، ALP و GGT) و آلبومین و پروتئین تام درون سرم اندازه گیری و به منظور مطالعات هیستوپاتولوژی کبد، مقاطع بافتی تهیه گردید.یافته ها: تغییرات وزن بدن و کبد در گروه های دریافت کننده اتانول و کاهو نسبت به گروه کنترل معنی دار نمی باشد. میزان تغییرات آنزیم های AST، ALT، ALP، GGT، پروتئین تام و آلبومین در گروه های تجربی دریافت کننده کاهو نسبت به گروه تیمار شده با اتانول به تنهایی، در سطح آماری p£۰.۰۵ معنی دار بود. مطالعات بافتی نشان داد که در گروه تیمار شده با اتانول مناطق وسیع خالی از سلول های هپاتوسیت وجود دارد و روند بهبودی در گروه های تجربی دریافت کننده کاهو مشاهده شد.نتیجه گیری: مصرف کاهو در دوز ۶۰% کاهو به علت داشتن ترکیبات آنتی اکسیدانی و فنلی بیشتر، باعث محافظت سلول های کبدی در مقابل استرس اکسیداتیو ناشی از اتانول می شود در نتیجه سطح آنزیم ها و فاکتورهای بیوشیمیایی کبد به حد طبیعی برمی گردد و تخریب بافت کبد به حداقل می رسد.

کلید واژه: کاهو، اتانول، کبد، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.