بررسی تاثیرات فرمالین و سولفات مس بر بافت های آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیرات فرمالین و سولفات مس بر بافت های آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیرات فرمالین و سولفات مس بر بافت های آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیرات فرمالین و سولفات مس بر بافت های آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیرات فرمالین و سولفات مس بر بافت های آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر (Rutilus kutum) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی و تکوین جانوری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۲

زمینه و هدف: فرمالین و سولفات مس از دسته ترکیباتی هستند که دائما در مزارع پرورش ماهی جهت درمان عفونت های انگلی و قارچی باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرند. آبشش ماهی به عنوان ارگان هایی که مدام در معرض محیط خارجی قرار دارند و به دلیل نقش آن ها در تنفس و تعادل اسمزی اولین هدف این مواد شیمیایی و فلز سنگین هستند. هدف از این مظالعه بررسی هیستوپاتولوژی تاثیر غلظت های سولفات مس و فرمالین بر روی بافت آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر می باشد.روش کار: در پژوهش حاضر به بررسی بروز ضایعات احتمالی بافت های آبشش بچه ماهی سفید دریای خزر با میانگین وزنی ۴۲۸ میلی گرم و میانگین طول ۳.۵ سانتی متر پس از قرارگیری در معرض غلظت های مختلف سولفات مس (در دو تیمار کوتاه مدت ۲۰ دقیقه ای و بلند مدت ۲۴ ساعته،۱۰۰ ppm ، ۱ ppm) و فرمالین (در دو تیمار کوتاه مدت و بلند مدت،۲۵۰ ppm و ۲۵ ppm) پرداخته شد. بعد از پایدار کردن بافت ها در فرمالین ۱۰ درصد و ایجاد برش ۵ میکرومتری به روش هماتوکسیلین رنگ آمیزی و توسط میکروسکوپ نوری مطالعه گردید.
یافته ها: نتایج نشان داد که قرار گرفتن آبشش در مجاورت با۱ ppm در لیتر سولفات مس می تواند منجر به شروع هایپرپلازی خفیفی در تیغه های ثانویه آبششی شد. در غلظت ۱۰۰ ppm این ضایعات شدیدتر و منجر به بروز پدیدهایی همانند هایپرپلازی در لاملاهای اولیه و ثانویه آبششی و پرخونی بسیار زیادی مشهود بودند. نتایج حاصل از قرار گرفتن آبشش در مجاورت ۲۵ ppm فرمالین، اندکی پرخونی مشهود بوده است و در بلند مدت حضور بسیار زیاد گلبول های قرمز می باشد.

کلید واژه: مس، فرمالین، آبشش، ماهی سفید، تغییرات هیستوپاتولوژیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.