بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی از گونه های جنس زعفران (.Crocus sp) براساس الگوی پروتئینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی از گونه های جنس زعفران (.Crocus sp) براساس الگوی پروتئینی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی از گونه های جنس زعفران (.Crocus sp) براساس الگوی پروتئینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی از گونه های جنس زعفران (.Crocus sp) براساس الگوی پروتئینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روابط فیلوژنتیکی برخی از گونه های جنس زعفران (.Crocus sp) براساس الگوی پروتئینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۴

زعفران از جمله گیاهان بومی ایران بوده که دارای خواص دارویی و ادویه ای متعدد می باشد و به لحاظ اقتصادی در ایران و جهان حائز اهمیت است. به منظور بررسی تنوع و روابط ژنتیکی، الگوی پروتئینی ۱۰ ژنوتیپ جنس زعفران شامل ۶ ژنوتیپ وحشی و ۴ ژنوتیپ زراعی با استفاده از الکتروفورز پروتئین های ذخیره ای کورم روی ژل پلی آکریل آم ید مورد بررسی قرار گرفت. دندروگرام و فاصله ژنتیکی ژنوتیپ ها مورد بررسی و محاسبه قرار گرفت. نتایج حاصل از الگوی پروتئینی ۱۰ ژنوتیپ منتخب زعفران، حضور ۲۵ باند پروتئینی را نشان داد که بیشترین تعداد باند (۱۹ باند) در ژنوتیپ منطقه رشتخوار مشاهده شد. دندروگرام حاصل نشان داد که ژنوتیپ های مورد مطالعه به طور کلی در سه گروه قابل مطالعه هستند. ژنوتیپ های زراعی شامل مناطق رشتخوار، طرق، تربت، قائن و گناباد با فاصله ژنتیکی بیشتری از ژنوتیپ های وحشی در گروه متمایزی واقع شدند و دارای قرابت ژنتیکی بالایی (۹۴ درصد) با هم می باشند. همچنین مشاهده شد ژنوتیپ گونه C. michelsoni با ژنوتیپ های زراعی دارای کمترین شباهت (۱۵ درصد) نسبت به یکدیگر می باشند. گروه بندی ژنوتیپ ها با استفاده از روش تجزیه به مختصات اصلی، با نتایج حاصل از تجزیه خوشه ای تا حدودی هم خوانی داشت. نتایج این تحقیق نشان دهنده وجود پتانسیل بالای تنوع ژنتیکی در بین ژنوتیپ های زعفران مورد مطالعه می باشد. مشاهده الگوی باندی متفاوت ژنوتیپ های زراعی نشان داد که کلون های زعفران زراعی رایج در ایران همگی از یک کلون منشا نگرفته اند.

کلید واژه: تنوع ژنتیکی، زعفران، پروتئین های ذخیره ای، SDS، PAGE

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.