تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین ارزش غذایی غلاف درخت کهور و تاثیر سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های تولیدات دامی

تعداد صفحات :۲۱

این تحقیق به منظور تعیین ارزش غذایی غلاف (دانه با غلاف) درخت کهور و همچنین بررسی اثرات سطوح مختلف آن بر عملکرد مرغ های تخمگذار انجام شد. نتایج مربوط به ترکیبات شیمیایی غلاف کهور شامل پروتئین خام، الیاف خام، خاکستر خام، چربی خام، کلسیم، فسفر، کل تانن و کل ترکیبات فنلی قابل استخراج به ترتیب برابر ۱۱.۷۵، ۱۸.۸۰، ۰.۵۰، ۱.۶۰، ۰.۵۵، ۰.۰۹، ۵.۰۳ و ۷.۵۲ درصد ماده خشک بود. انرژی قابل متابولیسم ظاهری، انرژی قابل متابولیسم ظاهری تصحیح شده برای ازت، انرژی قابل متابولیسم حقیقی، انرژی قابل متابولیسم حقیقی تصحیح شده برای ازت در غلاف کهور به ترتیب ۳۰۴۱.۸۱، ۳۰۴۱.۷۵، ۳۵۹۱.۵۱ و ۳۵۹۲.۹۷ کیلوکالری بر کیلوگرم برآورد شد. میانگین انرژی قابل متابولیسم حقیقی و تصحیح شده بین تیمارهای آزمایشی اختلاف معنی داری را نشان داد. در قالب یک طرح کاملا تصادفی، تعداد ۱۲۰ قطعه مرغ تخم گذار لگهورن سفید در سن ۴۷ هفتگی انتخاب و به چهار تیمار آزمایشی و شش تکرار شامل پنج قطعه مرغ در هر تکرار به مدت ۱۴ هفته پرورش داده شدند. تیمارهای آزمایشی شامل سطوح صفر، ۵، ۱۰ و ۱۵ درصد غلاف کهور بود. نتایج این آزمایش بین تیمارهای آزمایشی برای صفات تولید تخم مرغ، تولید توده تخم مرغ، تعداد تخم مرغ، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی ارتفاع سفیده، واحد ها، درصد پوسته و وزن مخصوص تخم مرغ اختلاف معنی داری را نشان داد. در کل با توجه به اثرات مثبت مشاهده شده از قبیل درصد تولید تخم مرغ و ضریب تبدیل غذایی مشابه با گروه شاهد، پیشنهاد می شود که می توان از غلاف درخت کهور تا سطح ۱۰ درصد در جیره غذایی مرغ های تخمگذار استفاده نمود.

کلید واژه: انرژی قابل متابولیسم، ترکیبات شیمیایی، عملکرد، غلاف درخت کهور، مرغ های تخم گذار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.