ارزیابی ساختار ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از روش دی آلل


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ساختار ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از روش دی آلل دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ساختار ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از روش دی آلل  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ساختار ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از روش دی آلل،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ساختار ژنتیکی عملکرد و اجزای عملکرد در گندم نان (.Triticum aestivum L) با استفاده از روش دی آلل :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشنامه اصلاح گیاهان زراعی

تعداد صفحات :۱۷

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: گندم نان، تجزیه گرافیکی هیمن، عملکرد و اجزای عملکرد، عمل ژن، وراثت پذیری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.