مقاله بررسی خوردگی تنشی فولاد زنگ نزن نوع ۳۰۴ در محلول کلرور منیزیم با PH و غلظت متفاوت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خوردگی تنشی فولاد زنگ نزن نوع ۳۰۴ در محلول کلرور منیزیم با PH و غلظت متفاوت دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خوردگی تنشی فولاد زنگ نزن نوع ۳۰۴ در محلول کلرور منیزیم با PH و غلظت متفاوت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خوردگی تنشی فولاد زنگ نزن نوع ۳۰۴ در محلول کلرور منیزیم با PH و غلظت متفاوت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خوردگی تنشی فولاد زنگ نزن نوع ۳۰۴ در محلول کلرور منیزیم با PH و غلظت متفاوت :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

فولادهای زنگ نزن بدلیل حفظ مشخصه های مکانیکی دردرجه حرارت های بالاو نیز زیر صفر، مقاومت در برابر اکسیداسیون و همچنین اکثر محیط های خورنده سهم عمده ای از تولید را میان خانوادهآلیاژ های اهن به خود اختصاص داده اند. امروزه استفاده از فولادهای زنگ نزن، جهت برپائی صنایع گوناگون (صنایع شیمی و پتروشیمی ، هواپیماسازی، حمل و نقل، تولید مواد غذایی، بهداشتی، داروئی، همچنین نیروگاههای هسته ای و 😉 امری اجتناب ناپذیر است. اگر بپذیریم که جلوگیری از انهدام و یا از کار افتادگی تاسیسات صنعتی و غیر صنعتی می توان سهم بسزایی در تولید و همچنین دراقتصاد یک کشور داشته باشد، نهایتا میتوان به نقش عمده استفاده از فولادهای زنگ نزن در ساخت قطعات گوناگون پی برد.
از میان خانواده های فولادهای زنگ نزن، فولاد زنگ نزن آستنیتی (از جمله نوع ۳۰۴) بدلیل مقاومت عالی نسبت به خوردگی از اهمیت فوق العاده ای برخوردار است.
آنچه در این پژوهش مورد بررسی قرار گرفته خوردگی تنشی فولاد زنگ نزن نوع ۳۰۴ است. Srachle و Latanision تحقیقات گسترده ای را درمورد افزودن عناصر آلیاژی بر مقاومت به S.C.C فولادهایزنگ نزندر محیط یون کلرید انجام داده اند. بسیاری ازعناصر آلیاژی دارای اثر مخرب و بعضی سودمندبوده اند. برخی دیگر نیز دارای اثر متغیر بوده و در بعضی مقادیری اثری مثبت و در بعضی مقادیر دیگر اثریمنفی از خود نشان داده اند. افراد دیگری نظیر Hochman , Bourrat , Sedriks نیز تحقیقات فراوانی در این زمینه داشته اند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.