بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ترکیبات بدن ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در محدوده گروه های طولی مختلف در منابع آبی استان خوزستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۱۶

این تحقیق با هدف تجزیه لاشه ماهی بنی در مقاطع مختلف رشد انجام شد. هدف نهایی این تحقیق دستیابی به اطلاعات اولیه به منظور تنظیم فرمولاسیون جیره تخصصی این ماهی در مراحل پرورش می باشد. در این تحقیق ۴۱۳ قطعه ماهی بنی (Barbus sharpeyi) در دامنه طولی ۳۰ تا ۴۴۰ میلی متر از منابع آبی استان خوزستان (هور شادگان و هورالعظیم) صید گردید. به منظور بررسی میزان پروتئین، چربی، خاکستر، فسفر، کلسیم و پروفیل اسیدهای آمینه ماهیان مذکور، در گروه های طولی مختلف دسته بندی گردیدند. بیشترین میزان پروتئین لاشه در گروه های طولی ۳۰ تا ۹۵ میلی متر مشاهده گردید. بطوریکه با افزایش طول ماهی، میزان پروتئین لاشه کاهش نشان داد. کمترین میزان چربی لاشه نیزمربوط به گروه طولی ۱۰۰-۱۴۹ میلی متر بود، به نحویکه با کاهش میزان پروتئین در گروه های طولی، افزایش میزان چربی در لاشه ماهی بنی مشاهده شد. بیشترین میزان خاکستر لاشه در گروه طولی ۳۰-۹۹ میلی متر دیده شود و بعد از آن با افزایش میزان طول ماهی بنی، از میزان خاکستر کالبد آن کاسته به طوری که کمترین میزان در گروه طولی ۳۶۰ تا ۴۴۰ میلی متر مشاهده گردید. روند تغییرات میزان فسفر و کلسیم لاشه نیز از میزان خاکستر آن تبعیت کردند. حداکثر میزان انرژی در گروه طولی ۲۵۰ تا ۳۵۹ میلی متر تحت تاثیر افزایش میزان چربی لاشه در این گروه مشاهده گردید. پروتئین بدن ماهی متشکل از اسید آمینه ضروری آرژنین، هیستدین، لوسین، لیزین، میتونین، فنیل آلانین، ترئونین و والین می باشد و در افراد مختلف یک گونه از الگوی یکسان پیروی می نماید که این موضوع ناشی از سنتز پروتئین های بدن ماهی براساس اطلاعات وراثتی DNA است.

کلید واژه: ماهی بنی، چربی، پروتئین، هور شادگان، هورالعظیم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.