اثرهای جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی بر پارامترهای رشد، کارایی غذا و پروفایل اسیدهای چرب عضله ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرهای جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی بر پارامترهای رشد، کارایی غذا و پروفایل اسیدهای چرب عضله ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرهای جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی بر پارامترهای رشد، کارایی غذا و پروفایل اسیدهای چرب عضله ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرهای جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی بر پارامترهای رشد، کارایی غذا و پروفایل اسیدهای چرب عضله ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرهای جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی بر پارامترهای رشد، کارایی غذا و پروفایل اسیدهای چرب عضله ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توسعه آبزی پروری (علوم زیستی)

تعداد صفحات :۲۴

پژوهش حاضر به منظور ارزیابی اثرات جایگزینی کامل روغن ماهی با روغن گیاهی بر کارایی رشد، تغذیه، ترکیب شیمیایی لاشه و پروفایل اسید چرب ماهی قزل آلای رنگین کمان (وزن متوسط ۶۳.۵±۰.۰۶) طی یک دوره ۵۰ روزه طراحی و اجرا گردید. ۴ جیره غذایی ایزونیتروژنیک و ایزولیپیدیک شامل ۱۰۰% روغن ماهی، ۱۰۰% روغن سویا، ۱۰۰% روغن آفتابگردان و ۱۰۰% روغن کانولا با سه تکرار در هر تیمار فرموله گردید. بر اساس نتایج حاصله تفاوت معنی داری در پارامترهای وزن نهایی، افزایش وزن بدن، درصد افزایش وزن بدن، نرخ رشد ویژه، ضریب تبدیل غذایی، نسبت کارایی پروتئین و ترکیب شیمیایی لاشه (پروتئین کل، چربی کل، رطوبت، خاکستر) مشاهده نگردید (P>0.05). در صورتی که ترکیب اسیدهای چرب عضله بهمیزان بسیار زیاد منعکس کننده ترکیب اسیدهای چرب منابع چربی افزوده شده به جیره های غذایی بود. جایگزین نمودن کامل روغن ماهی با روغن های گیاهی به طور مشخص باعث کاهش محتوای اسیدهای چرب امگا -۳ به ویژه ایکوزاپنتانوئیک اسید (EPA)، دوکوزاهگزائونیک اسید (DHA) و افزایش اسیدهای چرب w-6 نظیر لینولئیک اسید(C18:2 n-6) شد. بیشترین میزان اسید چرب امگا -۳، EPA و DHA در لاشه ماهیان قزل آلا تغذیه شده با جیره حاوی ۱۰۰% روغن ماهی مشاهده شد (P£۰.۰۵). محتوای اسید چرب EPA و DHA در لاشه ماهیان قزل آلا تغذیه شده با جیره حاوی ۱۰۰% روغن کانولا، روغن سویا و روغن آفتابگردان اختلاف معنی داری با هم نداشتند (P>0.05). بیشترین نسبت w-3/w-6 در فیله ماهیان تغذیه شده با ۱۰۰% روغن ماهی اندازه گیری شد (P£۰.۰۵). اختلاف معنی داری بین تیمارهای روغن گیاهی از نظر نسبت w-3/w-6 مشاهده نشد (P>0.05). در تحقیق حاضر شاخص PUFA/SFA در تیمار روغن کانولا و آفتابگردان بالاترین میزان و تیمار روغن ماهی کمترین میزان را به خود اختصاص داد. نسبت PUFA/SFA برای تمامی تیمارها بیشتر از نسبت توصیه شده توسط HMSO بود (P>0.05). بر اساس نتایج پارامترهای رشد و ترکیب شیمیایی حاصل از این تحقیق به جهت حفظ سطوح مناسبی از اسیدهای چرب امگا -۳ به ویژه EPA و DHA که در سلامت انسان بسیار موثر است، ترکیبی از روغن ماهی با روغن گیاهی بویژه روغن کانولا و سویا به جهت داشتن مقادیر قابل توجهی از اسیدهای چرب ضروری آلفا لینولنیک (C18:3 n-3) و لینولئیک اسید، در جیره ماهی قزل آلا استفاده شود.

کلید واژه: روغن ماهی، روغن گیاهی، رشد، اسید چرب، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.