اثر تغییرات ارتفاعی بر خصوصیات فیزیکی و فیزیولوژیکی بذر توسکا ییلاقی Alnus Subcordata C.A.Mey (مطالعه موردی: طرح جنگلداری واز- سری ۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر تغییرات ارتفاعی بر خصوصیات فیزیکی و فیزیولوژیکی بذر توسکا ییلاقی Alnus Subcordata C.A.Mey (مطالعه موردی: طرح جنگلداری واز- سری ۱) دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر تغییرات ارتفاعی بر خصوصیات فیزیکی و فیزیولوژیکی بذر توسکا ییلاقی Alnus Subcordata C.A.Mey (مطالعه موردی: طرح جنگلداری واز- سری ۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر تغییرات ارتفاعی بر خصوصیات فیزیکی و فیزیولوژیکی بذر توسکا ییلاقی Alnus Subcordata C.A.Mey (مطالعه موردی: طرح جنگلداری واز- سری ۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر تغییرات ارتفاعی بر خصوصیات فیزیکی و فیزیولوژیکی بذر توسکا ییلاقی Alnus Subcordata C.A.Mey (مطالعه موردی: طرح جنگلداری واز- سری ۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : اکوسیستم های طبیعی ایران

تعداد صفحات :۹

به منظور بررسی روند تغییرات ویژگی های فیزیکی و فیزیولوژیکی، بذر گونه توسکا در دامنه تغییرات ارتفاعی (۲۰۰۰- ۲۰۰ متر از سطح دریا) با فواصل ارتفاعی ۵۰۰ متر، نمونه های بذر این گونه از محدوده طرح جنگل د اری واز ( سری ۱) واقع در شهرستان نور استان مازندران جمع آوری و پس از خالص سازی نسبت به اندازه گیری رطوبت، وزن هزاردانه, ابعاد و اندازه بذر و میوه و جوانه زنی و درصد بذر پوک آنها در آزمایشگاه مرکز بذر جنگلی خزر اقدام شد. بر اساس نتایج تحقیق کلیه ویژگی های مورد بررسی به غیر از جوانه زنی با احتمال (۹۵%) در دامنه تغییرات ارتفاعی سطح با احتمال (۹۹%) با آزمون دانکن معنی دار شدند. بطوری که بیشترین میزان رطوبت بذر(۱۴%) در ارتفاع ۱۵۰۰ متری و کمترین آن (به ترتیب ۶.۶ و ۷.۲) در ارتفاعات ۲۰۰ و ۲۰۰۰ متری ثبت گردید. وزن هزار دانه تا ارتفاع ۱۵۰۰ متری روند افزایشی دارد و در ارتفاع ۲۰۰۰ متری کاهش جزئی نشان می دهد. بیشترین میزان این شاخص(۰.۱۸) بر حسب گرم در ارتفاع ۱۵۰۰ متری و کمترین آن (۰.۱) در ارتفاع ۲۰۰ متری از سطح دریا ثبت گردید. بیشترین میزان اندازه طول میوه (۲) و عرض (۱.۳۸) میوه بر حسب سانتی متر در ارتفاع ۱۵۰۰ متری و کمترین آن (طول ۱.۳ و عرض ۰.۷۴) در ارتفاع ۲۰۰ متری از سطح دریا ثبت گردید. از نظر جوانه زنی روند تغییرات نظم خاصی را با تغییر ارتفاع نشان نمی دهد. بیشترین میزان آن در ارتفاع ۱۵۰۰ متری (۶۹%) و کمترین آن در ارتفاع ۲۰۰ متری (۳۹%) ثبت گردید. بیشترین میزان بذر پوک در ارتفاع ۲۰۰ متری (۶۲%) و کمترین آن در ارتفاع ۱۵۰۰ متری (۲۳%) ثبت گردید. نتایج این تحقیق نشان داد که کیفیت بذر گونه توسکا با افزایش ارتفاع تا ۱۵۰۰ متر افزایش می یابد و پس از آن کاهش جزئی نشان می دهد. به نظر می رسد که انجام تحقیقات مشابه در باره بذر این گونه در سطح جنگل های خزری منجر به تهیه نقشه کیفیت بذر که شاخصی از کیفیت جنگل ها است بشود.

کلید واژه: تغییرات ارتفاعی، کیفیت بذر، جوانه زنی، وزن هزار دانه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.