ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارتباط میزان مصرف لبنیات و پروتئین های حیوانی با سرطان پستان در زنان استان اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: سرطان پستان یکی از شایع ترین سرطان های زنان در جهان و نیز ایران شناخته شده که تحقیقات محدودی در ارتباط با شناخت عوامل موثر تغذیه ای در ایجاد آن در کشور انجام شده است. این تحقیق با هدف تعیین ارتباط مصرف پروتئین های حیوانی و لبنیات با سرطان پستان در زنان استان اصفهان در سال ۱۳۹۰ انجام گردید.روش بررسی: مطالعه به روش شاهد – موردی بروی ۱۰۰ زن مبتلا به سرطان پستان و ۱۰۰ زن غیر مبتلا که از لحاظ سن، شاخص توده بدنی، فعالیت بدنی، فعالیت فیزیکی و سن شروع قاعدگی با گروه مورد همسان شده بودند، صورت پذیرفت. کلیه نمونه ها از حداقل سن ۱۸ سال برخوردار بوده، ایرانی بودند. اطلاعات از طریق پرسشنامه تکرر مصرف مورد غذایی گردآوری و توسط آزمون تی مستقل، کای دو، من ویتنی و رگرسیون لوجستیک شرطی، تجزیه تحلیل گردید.یافته ها: بیشترین پروتئین مصرفی گوشت قرمز و کمترین آن ماهی گزارش گردید. همچنین در دو گروه بیشترین لبنیات مورد استفاده شیر و کمترین آن کره گزارش گردید. رگرسیون لوجستیک شرطی مصرف سوسیس و کالباس، گوشت قرمز، شیر پرچرب، ماست پرچرب و کره را در ابتلا سرطان پستان موثر نشان داد.نتیجه گیری: مصرف ماهی و لبنیات کم چرب در زنان ایرانی احتمال ابتلا به سرطان پستان را کاهش می دهد و مصرف لبنیات پرچرب و گوشت قرمز در افزایش آن موثر است. در خصوص نقش مصرف مرغ و ابتلا به سرطان پستان تحقیقات آتی پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: سرطان پستان، تغذیه، پروتئین، لبنیات

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.