بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی و آپوپتوتیک ۱ و -۳ دی آمینو پروپان وانادیوم (استیل استات) ۳- متوکسی بر رده سلولی k562


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی و آپوپتوتیک ۱ و -۳ دی آمینو پروپان وانادیوم (استیل استات) ۳- متوکسی بر رده سلولی k562 دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی و آپوپتوتیک ۱ و -۳ دی آمینو پروپان وانادیوم (استیل استات) ۳- متوکسی بر رده سلولی k562  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی و آپوپتوتیک ۱ و -۳ دی آمینو پروپان وانادیوم (استیل استات) ۳- متوکسی بر رده سلولی k562،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر سیتوتوکسیسیتی و آپوپتوتیک ۱ و -۳ دی آمینو پروپان وانادیوم (استیل استات) ۳- متوکسی بر رده سلولی k562 :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۷

زمینه و هدف: ترکیبات فلزات سنگین مانند وانادیوم، نیکل و کبالت می توانند در درمان برخی بیماری ها مفید باشند. گزارشات متعددی مبنی بر اثرات زیستی ترکیبات وانادیوم از قبیل اثرات شبه انسولینی و ضد فشارخون وجود دارد. همچنین مطالعات متعددی در رابطه با اثرات ضد سرطانی ترکیبات وانادیوم بر روی رده های مختلف سلولی شده است. هدف از این مطالعه ارزیابی نقش نوعی ترکیب شیف باز اکسو وانادیوم ۱ و -۳ دی آمینو پروپان وانادیوم (استیل استات) ۳- متوکسی در ممانعت از تقسیمات سلولی و القای آپوپتوز بر روی رده سلولی ۵۶۲K بود.روش بررسی: با استفاده از روش رنگ سنجی (MTT Assay) مشاهده شد که میزان فعالیت حیاتی سلول ها ۵۶۲K وابسته به غلظت ترکیب وانادیوم مورد استفاده است، یعنی با افزایش غلظت این ترکیب تا ۳۵۰ میگروگرم در میلی لیتر و به مدت ۴۸ ساعت انکوباسیون در شرایط in vitro اثرات غیرسیتوتوکسیسیتی مشاهده شد. برای بررسی اینکه این ترکیب دارای اثرات ضدتوموری است، مطالعات بیشتری انجام شد. براساس اطلاعات حاصل از MTT غلظت های ۱۵۰، ۲۵۰، ۳۵۰ میکروگرم بر میلی لیتر از ترکیب وانادیوم مورد نظر انتخاب و به مدت ۱۲، ۲۴ و ۴۸ ساعت انکوبه گردید. نتایج حاصل از این یافته ها نشان داد که ترکیب وانادیوم در غلظت های غیرسیتوتوکسیسیتی دارای اثرات القای آپوپتوز و توقف چرخه سلولی در فاز G0/G1 می باشد.یافته ها: نتایج حاصل از آپوپتوز به وسیله فلوسایتومتری نشان دهنده القای آپوپتوز وابسته به غلظت و مدت زمان ترکیب وانادیوم مورد نظر در غلظت های غیرسیتوتوکسیسیتی بود. بیشترین درصد آپوپتوز ۳۷.۹۶ درصد در ۴۸ ساعت انکوباسیون و در معرض ۳۵۰ میکرو گرم در میلی لیتر از این ترکیب رخ داد. هم چنین نتایج حاصل از بررسی چرخه سلولی حاکی از توقف چرخه سلولی در فاز G0/G1 بود.نتیجه گیری: شیف –باز وانادیوم سنتزی مورد مطالعه دارای اثرات ممانعت از تقسیمات سلولی و القای آپوپتوز بر روی رده سلولی ۵۶۲K می باشد. بدین ترتیب به نظر می رسد که ترکیب یاد شده می تواند به عنوان کاندیدایی جهت یافتن داروهای ضد سرطانی جدید مورد توجه قرار گیرد.

کلید واژه: وانادیوم، ۵۶۲K، روش رنگ سنجی، چرخه سلولی، آپوپتوز، فلوسایتومتری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.