عوامل پیش بینی کننده خون ریزی مجدد در خون ریزی از واریس مری در بیماران بستری در بخش گوارش بیمارستان امام خمینی ۸۷-۸۶


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 عوامل پیش بینی کننده خون ریزی مجدد در خون ریزی از واریس مری در بیماران بستری در بخش گوارش بیمارستان امام خمینی ۸۷-۸۶ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد عوامل پیش بینی کننده خون ریزی مجدد در خون ریزی از واریس مری در بیماران بستری در بخش گوارش بیمارستان امام خمینی ۸۷-۸۶  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی عوامل پیش بینی کننده خون ریزی مجدد در خون ریزی از واریس مری در بیماران بستری در بخش گوارش بیمارستان امام خمینی ۸۷-۸۶،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن عوامل پیش بینی کننده خون ریزی مجدد در خون ریزی از واریس مری در بیماران بستری در بخش گوارش بیمارستان امام خمینی ۸۷-۸۶ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علمی دانشگاه علوم پزشکی زنجان

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: خونریزی ناشی از واریس مری با میزان مرگ و میر و هزینه بالای بیمارستانی همراه است. با تشخیص عوامل پیش بینی کننده خونریزی مجدد در هنگام بستری، می توان با اقدامات درمانی مناسب، از میزان بیماری زایی و مرگ ناشی از آن کاست. هدف مطالعه حاضر تعیین عوامل پیش بینی کننده خطر خونریزی مجدد در بیماران بستری شده به علت خونریزی از واریس مری با استفاده از عوامل دخیل در سیستم نمره دهی Child Turcotte Pugh (CTP) می باشد.روش بررسی: طی یک مطالعه تحلیلی مقطعی ۱۰۰ بیمار بستری در مرکز آموزشی درمانی امام خمینی به علت خونریزی از واریس مری در مدت ۱ سال (از تیر ماه ۱۳۸۶ تا خرداد ماه ۱۳۸۷) بررسی شدند. برخی مشخصات فردی- اجتماعی شامل سن، جنس، علت بیماری، امتیاز طبقه بندی CTP و یافته های بالینی، اندوسکوپیک و آزمایشگاهی بیماران ثبت شد. بیماران به دو گروه با و بدون خونریزی از واریس تقسیم بندی شدند و عوامل پیش بینی کنندگی در دو گروه مشخص گردید.یافته ها: ۶۸ نفر در گروه بدون خون ریزی مجدد با میانگین سنی ۴۹.۸۸±۱۶.۴۲ سال و ۳۲ نفر با میانگین سنی ۵۴.۲۲±۱۹.۸۱ سال، در گروه با خون ریزی مجدد بودند. سایز واریس (p<0.046)، انسفالوپاتی (p<0.05)، آسیت (p<0.5)، طبقه بندی اثر پیش بینی کننده بر بروز خونریزی مجدد داشتند. ۱۲ نفر کلاس A، ۵۹ نفر کلاس B و ۲۹ نفر کلاس C طبقه بندی CTP داشتند. میزان حساسیت CTPو بیلی روبین در پیش بینی از طریق نمودار ROC، به ترتیب بیشتر از ۸۵ و ۶۲ درصد محاسبه شد. نتیجه گیری: تعیین درجه و امتیاز CTP در زمان مراجعه بیمار با خونریزی واریسی، اطلاعات مفیدی را در زمینه ریسک خونریزی فراهم می کند. در این مطالعه بیماران با CTP کلاس B قویا مستعد خونریزی مجدد بودند. همچنین با افزایش سطح بیلی روبین یا آسیت و انسفالوپاتی شدیدتر، خطر خونریزی بیشتراست که در این افراد نیز باید اقدامات پیگیرانه و محافظه کارانه صورت گیرد.

کلید واژه: واریس مری، خونریزی واریسی، خونریزی مجدد، CTP

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.