مقاله نقد و بررسی روشهای تحلیل دینامیکی در آئین نامه ۲۸۰۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقد و بررسی روشهای تحلیل دینامیکی در آئین نامه ۲۸۰۰ دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقد و بررسی روشهای تحلیل دینامیکی در آئین نامه ۲۸۰۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقد و بررسی روشهای تحلیل دینامیکی در آئین نامه ۲۸۰۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقد و بررسی روشهای تحلیل دینامیکی در آئین نامه ۲۸۰۰ :

تعداد صفحات:۲۱

چکیده:

در آئین نامه ۲۸۰۰ ایران، زلزله های طبس و ناغان به عنوان زلزله های مبنا اعلام شده و شتاب نگاشت آنها برای استفاده در روش تحلیل دقیق دینامیکی درج شده است. از طرف دیگر طیق طرح جداگانه ای برای تحلیل به روش شبه دینامیکی ارائه شده است.
بر اساس این آئین نامه کلیه ساختمان های منظم را می توان علاوه بر روش استاتیکی معادل، بر اساس طیف طرح آئین نامه و یا شتاب نگاشت زلزله های طبس و ناغان تحلیل نمود. ساختمان های نامنظم در ارتفاع را می توان با طیف طرح و یا شتاب نگاشت زلزله های فوق تحلیل نموده و ساختمان های نامنظم درپلان را باید تنها بر اساس زلزله های طبس و ناغان تحلیل دینامیکی کرد.
اما در عمل مشاهده می شود که نتایج بدست آمده از تحلیل بر اساس زلزله های طبس و ناغان از یک طرف و طیف طرح آئین نامه از طرف دیگر می تواند کاملاً با یکدیگر متفاوت باشد. این درحالی است که زلزله های طبس و ناغان، زلزله های واقعی و مهم روی داده در کشورمان بوده که اطلاعات مفیدی را برای بررسی سازه ارائه می کند، هم چنین طیف طرح آئیننامه معمولا مبنای طراحی سازه ها می باشد. چگونه می توان این اختلاف و گسستگی در نتایج را توجیه نموده و در طراحی از آنها استفاده کرد؟
در این مقاله با استفاده از نتایج تحلیل مدل های مختلف سازه ای بر اساس طیف و شتاب نگاشت های طبس و ناغان خصوصیات هر یک بررسی می گردد. هم چنین نتایج فوق با نتایج بدست آمده از احلیل بر اساس طیف طرح آئین نامه و هم چنین روش استاتیکی معادل مورد مقایسه قرار می گیرد.
در انتها نتایج حاصله جمع بندی شده و با ارائه راه حل هایی ضمن برطرف نمودن برخی مشکلات عملی استفاده از طیف های فوق، راه استفاده از طیف سایر زلزله های رخ داده در کشورمان را بازتر نموده تا به تبع آن بتوان در هنگام طراحی، تاثیر زلزله های واقعی بیشتری را بر روی سازه مورد نظر اعمال کنیم.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.