جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر کلوآکه جدا شده از شیرهای خشک مصرفی در بخش مراقبت های وی‍ژه نوزادان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر کلوآکه جدا شده از شیرهای خشک مصرفی در بخش مراقبت های وی‍ژه نوزادان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر کلوآکه جدا شده از شیرهای خشک مصرفی در بخش مراقبت های وی‍ژه نوزادان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر کلوآکه جدا شده از شیرهای خشک مصرفی در بخش مراقبت های وی‍ژه نوزادان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی و تعیین پروفایل حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های انتروباکتر کلوآکه جدا شده از شیرهای خشک مصرفی در بخش مراقبت های وی‍ژه نوزادان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۲

زمینه: باکتری انتروباکتر کلوآکه باسیلی گرم منفی، متحرک و عضوی از خانواده انتروباکتریاسه است. این ارگانیسم، پاتوژنی فرصت طلب و مهم محسوب می شود و در گیاهان و انسان ها به ویژه افراد دارای نقص سیستم ایمنی و نوزادان نارس و در تمام گروه های سنی ایجاد بیماری می نماید. هدف از این مطالعه جداسازی سویه های انتروباکتر کلوآکه از شیرهای خشک مصرفی نوزادان بستری در NICU و تعیین الگوی حساسیت آنتی بیوتیکی این ایزوله ها بوده است.مواد و روش ها: در این مطالعه مقطعی تعداد ۱۲۵ نمونه پودر شیر خشک که جهت تغذیه نوزادان در بخش مراقبت های ویژه نوزادان (NICU) بیمارستان ها استفاده می شود، مورد بررسی قرار گرفته اند. جداسازی و شناسایی میکروارگانیسم بر اساس استاندارد FDA (FDA Method) انجام شد. تعیین حساسیت آنتی بیوتیکی سویه های جدا شده با روش استاندارد دیسک دیفیوژن بر اساس دستورالعمل پیشنهادی سازمان استاندارهای بالینی و آزمایشگاهی (CLSI 2011) صورت پذیرفت.یافته ها: نتایج این بررسی نشان داد از ۱۲۵ نمونه پودر شیر خشک مورد بررسی ۲ نمونه (۱.۶ درصد) از نظر آلودگی به انتروباکتر کلوآکه مثبت بودند. سویه های ایزوله شده به بیشتر آنتی بیوتیک های مورد استفاده در بالین حساس بودند، اما همه به آنتی بیوتیک آموکسی سیلین مقاوم بودند.نتیجه گیری: از آنجایی که نمونه های شیر خشک (PIF) غیر استریل می باشند و آلودگی به انتروباکتریاسه می تواند طی مراحل مختلف فرآوری آن رخ دهد، ضروری است که نمونه های شیر خشک نوزادان بر اساس اصول کارخانه و در شرایط آسپتیک تهیه شوند. آلودگی غذاهای نوزادان را تنها می توان با نظارت بر نقاط کنترل اصلی و به کار بردن عملکردهای مناسب طی فرآوری کاهش داد یا جلوگیری نمود.

کلید واژه: بخش مراقبت های ویژه نوزادان (NICU)، شیرهای خشک، انتروباکتر کلوآکه، حساسیت آنتی بیوتیکی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.