ارزیابی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه خرفه (Portulaca Oleracea) بر میزان غلظت سرمی آنزیم های کبدی در موش های صحرایی نر


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه خرفه (Portulaca Oleracea) بر میزان غلظت سرمی آنزیم های کبدی در موش های صحرایی نر دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه خرفه (Portulaca Oleracea) بر میزان غلظت سرمی آنزیم های کبدی در موش های صحرایی نر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه خرفه (Portulaca Oleracea) بر میزان غلظت سرمی آنزیم های کبدی در موش های صحرایی نر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثرات عصاره هیدروالکلی گیاه خرفه (Portulaca Oleracea) بر میزان غلظت سرمی آنزیم های کبدی در موش های صحرایی نر :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۴

زمینه: افزایش چربی می تواند سبب ایجاد بیماری های گوناگونی مانند آترواسکلروز، دیابت و همچنین ایجاد کبد چرب شود و به دنبال آن آنزیم های کبدی افزایش می یابد. از آنجائیکه گیاه خرفه دارای ویژگی های هیپوگلیسمیک و هیپولیپیدمیک می باشد بنابراین در پژوهش کنونی اثر عصاره گیاه خرفه بر میزان غلظت آنزیم های کبدی شامل آسپارتات آمینوترانسفراز SGOT) یا (AST، آلانین آمینوترانسفراز SGPT) یا (ALT و آلکالین فسفاتاز (ALP) در موش های صحرایی مورد مطالعه قرار گرفت.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی ۶۰ سر رت نژاد ویستار نر در ۶ گروه ده تایی انتخاب شدند، گروه کنترل بکر با رژیم غذایی عادی،گروه کنترل مثبت با رژیم غذای چرب و سایر گروه ها به طور مشابه به گروه های تجربی دریافت کننده رژیم غذای چرب به اضافه عصاره الکلی گیاه خرفه با دوز حداکثر ۸۰۰، دوز متوسط ۴۰۰، و دوز حداقل ۲۰۰ (میلی گرم/ کیلوگرم وزن بدن) بصورت تزریق داخل صفاقی (ip) و آتورواستاتین به میزان (۱۰ میلی گرم بر کیلوگرم) و تحت تیمار با غذای چرب تقسیم بندی شدند. بعد از پایان این دوره (۲۱ روزه)، خون گیری و اندازه گیری نمونه ها، اطلاعات به دست آمده با استفاده از آزمون های آماریT و Tukey و با استفاده از نرم افزار آماری SPSS ویرایش ۱۱.۵ و با در نظر گرفتن P<0.05، مورد تجزیه تحلیل آماری قرارگرفت.یافته ها: مقایسه نتایج آزمون های آماری نشان می دهد که میزان آنزیم های ALT و ALP درگروه کنترل مثبت که تنها غذای چرب را دریافت می کند افزایش می یابد، در حالی که در گروه های تجربی دریافت کننده عصاره گیاه خرفه و همچنین در گروه دریافت کننده آتورواستاتین میزان آنها کاهش می یابد.نتیجه گیری: با توجه به ویژگی های آنتی اکسیدانی هیپوگلیسمیک و هیپولیپیدمیک عصاره و همچنین اثر آن بر کاهش آنزیم های کبدی، عصاره این گیاه می تواند پیشنهادی برای بهبود عملکرد کبد باشد.

کلید واژه: آتورواستاتین، آسپارتات آمینوترانسفراز، آلانین آمینوترانسفراز، آلکالین فسفاتاز، گیاه خرفه، موش صحرایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.