اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پایوژنز و پسودوموناس آئروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پایوژنز و پسودوموناس آئروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پایوژنز و پسودوموناس آئروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پایوژنز و پسودوموناس آئروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر ضد میکروبی عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا (Avicennia marina) بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس، استرپتوکوکوس پایوژنز و پسودوموناس آئروژینوزا در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب جنوب

تعداد صفحات :۱۳

زمینه: گیاه حرا با نام علمی Avicennia marina (Forssk) Vierh متعلق به خانواده آکانتاسه، به صورت گسترده در طب سنتی جهت درمان رماتیسم و زخم ها مورد استفاده قرار می گرفته است. با توجه به وجود ترکیبات زیستی فعال موجود در گیاه حرا، به نظر می رسد این گیاه دارای اثرات ضدباکتریایی قابل ملاحظه ای باشد. هدف از این پژوهش ارزیابی اثر ضدمیکروبی غلظت های مختلف عصاره های آبی و اتانولی برگ گیاه حرا بر استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس PTCC 1435، استرپتوکوکوس پایوژنز PTCC 1447 و پسودوموناس آئروژینوزا PTCC 1310 در شرایط آزمایشگاهی بوده است.مواد و روش ها: اثر ضدمیکروبی عصاره به دو روش پخش عصاره در سطح محیط کشت و انتشار در آگار (دیسک) مورد ارزیابی قرار گرفت. حداقل غلظت مهارکنندگی (MIC) و حداقل غلظت کشندگی (MBC) با استفاده از روش رقت لوله ای تعیین گردید. تجزیه و تحلیل نتایج با استفاده از برنامه آنالیز واریانس (ANOVA) انجام شد.یافته ها: در روش انتشار در آگار همه غلظت های عصاره اتانولی بر استرپتوکوکوس پایوژنز و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس اثر بازدارندگی داشت. در روش پخش عصاره در سطح محیط کشت عصاره آبی اثر ضدمیکروبی بر پسودوموناس آئروژینوزا نشان نداد. MIC عصاره آبی و اتانولی برای پسودوموناس آئروژینوزا به ترتیب ۳۲ و ۱۶ میلی گرم بر میلی لیتر و MBC عصاره آبی و اتانولی نیز در خصوص پسودوموناس آئروژینوزا به ترتیب ۶۴ و ۳۲ میلی گرم بر میلی لیتر بود.نتیجه گیری: پسودوموناس آئروژینوزا بیشترین مقاومت را به عصاره های آبی و اتانولی نشان داد. عصاره اتانولی برگ گیاه حرا در شرایط آزمایشگاهی دارای اثر ضدمیکروبی قابل ملاحظه ای بر پسودوموناس آئروژینوزا به عنوان باکتری گرم منفی و استرپتوکوکوس پایوژنز و استافیلوکوکوس اپیدرمیدیس به عنوان باکتری های گرم مثبت نشان داد.

کلید واژه: گیاه حرا، عصاره آبی، عصاره اتانولی، اثر ضدمیکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.