بررسی تاثیر مصرف سرکه سیب بر پروفایل لیپیدی خون و شاخص های تن سنجی در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی: یک کارآزمایی بالینی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر مصرف سرکه سیب بر پروفایل لیپیدی خون و شاخص های تن سنجی در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی: یک کارآزمایی بالینی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر مصرف سرکه سیب بر پروفایل لیپیدی خون و شاخص های تن سنجی در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی: یک کارآزمایی بالینی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر مصرف سرکه سیب بر پروفایل لیپیدی خون و شاخص های تن سنجی در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی: یک کارآزمایی بالینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر مصرف سرکه سیب بر پروفایل لیپیدی خون و شاخص های تن سنجی در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی: یک کارآزمایی بالینی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید صدوقی یزد

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: بیماری دیابت شایع ترین و مهمترین بیماری ناشی از اختلالات متابولیکی می باشد که روز به روز بر شیوع آن در جوامع مختلف افزوده می شود. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر سرکه سیب بر پروفایل لیپیدی و شاخص های تن سنجی در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی اجرا شد.روش بررسی: در این کارآزمایی بالینی، ۶۲ بیمار دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی شرکت نمودند که به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند: ۱) گروه دریافت کننده سرکه سیب (۳۲ نفر) که روزانه ۴ قاشق غذاخوری سرکه سیب (۲۰ سی سی) مصرف می کردند و ۲) گروه کنترل (۳۰ نفر) که هیچ مداخله ای دریافت نمی کردند. در ابتدا و پایان هفته هشتم، دریافت غذایی، شاخص های تن سنجی و نیز پروفایل لیپیدی سرم در دو گروه مورد ارزیابی قرار گرفت.نتایج: میانگین کلسترول در دو گروه پس از مداخله با یکدیگر متفاوت نبود. میانگین کلسترول در گروه آزمون قبل و پس از مداخله به ترتیب ۴۱.۰۸±۱۸۰.۰۶ و ۳۲.۱۴±۱۷۷.۹ میلی گرم بر دسی لیتر و در گروه کنترل قبل و پس از مداخله به ترتیب ۳۰.۹۹±۱۷۳.۸۳ و ۴۴.۶± ۱۸۳.۴۳میلی گرم بر دسی لیتر بود (p=0.12). میانگین تغییرات تری گلیسیرید و LDL نیز پس از مداخله بین گروه ها تفاوتی نداشت (p<0.05). همچنین در میانگین وزن، شاخص توده بدنی و اندازه دور کمر پس از مداخله نیز بین دو گروه تفاوتی مشاهده نگردید (p<0.05).نتیجه گیری: نتایج مطالعه حاضر حاکی از عدم تاثیر سرکه سیب بر روی شاخص های تن سنجی و پروفایل لیپیدی در بیماران دیابتی نوع ۲ مبتلا به دیس لیپیدمی می باشد.

کلید واژه: سرکه سیب، پروفایل لیپیدی، دیابت نوع ۲، دیس لیپیدمی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.