اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام، ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام، ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام، ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام، ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر اسید سالیسیلیک بر استحکام، ماندگاری و برخی ویژگی های کیفی انگور عسکری (.Vitis vinifera L)در طول انبارداری :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۲

استفاده از ترکیبات طبیعی یکی از راه کارهای مفید جهت کاهش فساد پس از برداشت محصولات کشاورزی می باشد. در این پژوهش اثر غلظت های مختلف سالیسیلیک اسید (۰، ۰.۷، ۱.۴، ۲ میلی مولار) و مدت زمان انبارداری (۱، ۲، ۳، ۴، ۵ هفته) روی کیفیت و ماندگاری انگور رقم ’عسکری‘ مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایش نشان داد که با افزایش غلظت اسیدسالیسیلیک از ۰ به ۲ میلی مولار، درجه اسیدیته و مواد جامد محلول به ترتیب ۱ و ۲.۳ درصد کاهش و اسیدیته قابل تیتراسیون ۲۰ درصد افزایش یافتند. در عین حال بیشترین مقدار ویتامین ث در غلظت ۱.۴ میلی مولار اسیدسالیسیلیک بدست آمد که نسبت به شاهد ۷.۷ درصد افزایش نشان داد. در طول دوره انبارداری، درجه اسیدیته، مواد جامد محلول و اسیدیته قابل تیتراسیون به ترتیب ۱.۹، ۱۵.۶ و ۲۲.۸ درصد افزایش یافتند، ولی محتوای ویتامین ث ۵۲.۸ درصد کاهش یافت. کاربرد غلظت ۲ میلی مولار اسید سالیسیلیک در صفات درصد پوسیدگی، درصد ریزش، درصد کاهش وزن به ترتیب ۵۳.۲، ۱۳.۳ و ۱۲.۲ درصد کاهش و در صفت سفتی ۱۷.۵ درصد افزایش را نسبت به شاهد (۰ میلی مولار سالیسیلیک اسید) نشان داد. بنابراین به نظر می رسد. اسید سالیسیلیک که یک ترکیب فنولیکی طبیعی است که پتانسیل بالایی در کنترل ضایعات پس از برداشت محصولات باغبانی از جمله انگور «عسکری» دارد.

کلید واژه: انگور عسکری، خصوصیات کیفی، سالیسیلیک اسید، دوره انبارمانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.