اثر رقم و تناوب زراعی بر بیماری ریشه سرخی پیاز در اصفهان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
13 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر رقم و تناوب زراعی بر بیماری ریشه سرخی پیاز در اصفهان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر رقم و تناوب زراعی بر بیماری ریشه سرخی پیاز در اصفهان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر رقم و تناوب زراعی بر بیماری ریشه سرخی پیاز در اصفهان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر رقم و تناوب زراعی بر بیماری ریشه سرخی پیاز در اصفهان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات بیماری های گیاهی

تعداد صفحات :۱۳

بیماری ریشه سرخی ناشی از قارچ Phoma terrestris (syn. Pyrenochaeta terrestris)، موجب وارد آمدن خسارات کمی و کیفی به محصول پیاز در اصفهان می گردد. در این مطالعه، ارزیابی اثر تناوب زراعی بر کاهش بیماری ریشه سرخی، در دو سال زراعی متوالی ۸۸-۱۳۸۷ و در دو منطقه مهم پیازکاری اصفهان شامل براآن و قهدریجان روی دو رقم غالب منطقه شامل تگزاس ارلی گرانو و یلو سوییت اسپانیش با بازدید از ۴۴۱ مزرعه پیاز با تعیین درصد آلودگی و شدت بیماری انجام گردید. تناوب غلات با کم ترین درصد آلودگی و شاخص بیماری نسبت به سایر تناوب ها، از بهترین تناوب ها در این پژوهش بشمار می رود. هم چنین، باغاتی که اخیرا به زمین زراعی تبدیل گشته اند، از شدت ۸۳.۲ درصدی برخوردار بودند. درصد آلودگی پیاز در تناوب با سبزی و صیفی، یونجه و هنگامی که پیاز در چهار سال اخیر بیش از یکبار کشت شده بود به ترتیب ۶۶.۱۷، ۲۷ و ۱۶.۳۶% بود. هم چنین نتایج حاصله از بررسی آلودگی ارقام مورد کشت به بیماری ریشه سرخی نشان داد که رقم تگزاس ارلی گرانو با شدت آلودگی ۵.۲۰% در مقایسه با رقم یلو سوییت اسپانیش با ۷۸.۲۴ درصد از شدت آلودگی کمتری برخوردار بود.

کلید واژه: پیاز، ریشه سرخی، تناوب، رقم، اصفهان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.