بررسی اثرات پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته بر روی بافت، رنگ و جذب روغن برش های کیوی سرخ شده در خلا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثرات پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته بر روی بافت، رنگ و جذب روغن برش های کیوی سرخ شده در خلا دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثرات پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته بر روی بافت، رنگ و جذب روغن برش های کیوی سرخ شده در خلا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثرات پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته بر روی بافت، رنگ و جذب روغن برش های کیوی سرخ شده در خلا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثرات پیش تیمار آبگیری اسمزی در فشار کاهش یافته ناپیوسته بر روی بافت، رنگ و جذب روغن برش های کیوی سرخ شده در خلا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: یکی از روش های آماده سازی در فرآوری میوه ها و سبزی ها آبگیری اسمزی تحت فشار کاهش یافته ناپیوسته می باشد که به دلیل استفاده از دماهای پایین امکان تولید فرآورده هایی با بافت و رنگ مطلوب را می دهد. هدف از انجام این تحقیق بررسی اثرات متغیرهای فرآیند آبگیری اسمزی (فشار محیط، زمان تماس محصول با محلول، غلظت و دمای محلول اسمزی) بر روی شاخص های کیفی فرآورده (تغییرات رنگ، بافت، جذب روغن) و دستیابی به شرایط بهینه فرآیند می باشد.مواد و روش ها: در این پژوهش از یک سیستم آبگیری اسمزی تحت خلاء استفاده گردید که شامل جار بی هوازی، سبد توری، پمپ خلاء، فشارسنج و دماسنج بود. با بررسی پارامترهای کیفی محصول محدوده دمای محلول اسمزی ۳۰ تا ۵۰ درجه سانتی گراد، فشار ۵۰۰ تا ۷۰۰ میلی بار، غلظت محلول اسمزی ۳۰ تا ۵۰ درصد و مدت زمان تماس محصول با محلول اسمزی ۶۰ تا ۱۸۰ دقیقه تعیین گردید. با استفاده از مدل آماری رویه پاسخ نقشه آزمایش ها شامل ۳۱ آزمون به دست آمد و نمونه های فرآوری شده در نهایت در دمای ۱۰۸ درجه سانتی گراد، زمان۸ دقیقه و فشار ۳۲۰ میلی بار تحت خلاء سرخ شدند و سپس اثرات این پارامترها بر روی شاخص های کیفی نمونه های فرآوری شده در سه تکرار مورد آزمایش قرار گرفتند.یافته ها: پس از تجزیه و تحلیل داده ها، شرایط بهینه شامل دمای محلول اسمزی ۴۸.۷۱ درجه سانتی گراد، فشار ۵۹۲.۰۷ میلی بار، مدت زمان ۶۲.۹۲ دقیقه و غلظت محلول اسمزی ۳۴.۸۷ درصد حاصل شد. با انجام آزمایش بهینه با شرایط ذکر شده میزان تغییرات رنگ ۱۳.۶۳، جذب روغن ۱۴.۸۲ g oil/100g dry basis و بافت ۲.۷۸ N/m به دست آمد.نتیجه گیری: نتایج نشان داد که افزایش دمای محلول اسمزی سبب کاهش سختی بافت و افزایش تغییرات رنگ می شود. با افزایش غلظت محلول اسمزی میزان تغییرات رنگ، جذب روغن و سختی بافت کاهش می یابد.

کلید واژه: آبگیری اسمزی، بهینه سازی، سرخ کردن تحت خلاء، فشار کاهش یافته، کیوی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.