مطالعه ساختار جمعیتی هامور معمولی ( Epinephelus coioides (Hamilton 1822 با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در خلیج فارس


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه ساختار جمعیتی هامور معمولی ( Epinephelus coioides (Hamilton 1822 با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در خلیج فارس دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه ساختار جمعیتی هامور معمولی ( Epinephelus coioides (Hamilton 1822 با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در خلیج فارس  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه ساختار جمعیتی هامور معمولی ( Epinephelus coioides (Hamilton 1822 با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در خلیج فارس،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه ساختار جمعیتی هامور معمولی ( Epinephelus coioides (Hamilton 1822 با استفاده از نشانگرهای ریزماهواره در خلیج فارس :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۱۰

ساختار جمعیتی Epinephelus coioides، هامور معمولی، در خلیج فارس از نظر ۶ جایگاه ریزماهواره پلی مورف مورد بررسی قرار گرفت. ۳-۵ گرم از بافت نرم هر کدام از ۱۲۰ نمونه صید شده از ۶ ایستگاه تهیه گردید. استخراج DNA با استفاده از روش استاندارد استات آمونیوم انجام وکمیت و کیفیت آن با روش های اسپکتروفتومتری و الکتروفورز بر روی ژل آگارز ۱ درصد بررسی شد. قطعات DNA در دستگاه PCR تکثیر شده سپس بر روی ژل پلی اکریلامید رانده شد و رنگ آمیزی با کمک نیترات نقره صورت گرفت. میانگین پارامترهای ژنتیکی شامل آلل های واقعی و موثر برای تمامی لوکوس ها و جمعیت ها، بترتیب ۵.۴۵۸ و ۳.۷۹۳، همچنین هتروزیگوسیتی مشاهده شده و قابل انتظار بترتیب ۰.۵۰۰ و ۰.۶۴۹ می باشد. آزمون AMOVA بیشترین میزان Fst، (۰.۰۸۶) و کمترین میزان جریان ژنی (Nm=2.652) را بین دو جمعیت خوزستان و بوشهر، کمترین میزان Fst، (۰.۰۳۴) و بیشترین میزان جریان ژنی (Nm=7.070) را بین دو جمعیت دیر و بندرعباس نشان داد. جمعیت خوزستان جدایی نسبی را در قیاس با سایر جمعیت های مورد مطالعه نشان می دهد، بنابر این اعمال مدیریت شیلاتی جداگانه توصیه می گردد.

کلید واژه: ساختار جمعیتی، تنوع ژنتیکی، ریزماهواره، خلیج فارس، هامور معمولی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.