بررسی اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgM ،IgA و IgG پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgM ،IgA و IgG پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgM ،IgA و IgG پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgM ،IgA و IgG پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgM ،IgA و IgG پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های جانوری (زیست شناسی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش اثر گیاه آلوئه ورا (Aloe vera) بر تغییرات میزان ایمونوگلوبولین های IgMIgA وIgG پروتئین کل و شمارش تفریقی گلبول های سفید ماهیان قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) با میانگین وزن ۵۰±۲ گرم به مدت ۳۰ روز مورد بررسی قرار گرفت. پس از ۲ هفته سازگاری مقادیر ۰.۱، ۰.۵ و ۱ درصد پودر آلوئه ورا به غذای ماهیان افزوده و به عنوان شاهد از جیره غذایی فاقد آلوئه ورا استفاده گردید. نتایج نشان داد که در تیمار ۱ و ۳ از ساعت ۲۴ و در تیمار ۲ از ساعت ۲۴۰ تا انتهای دوره (ساعت ۷۲۰) اختلاف معنی دار بین مقدار ایمونوگلوبولین M نسبت به گروه شاهد مشاهده شد (p<0.05) و بیشترین مقدار در تیمار حاوی ۱ درصد آلوئه ورا به میزان ۲.۲۵±۰.۱۱ میلی گرم بر میلی لیتر، در مقایسه با سایر تیمارها ثبت گردید. مقادیر ایمونوگلوبولین A وG در تمامی تیمارها و گروه شاهد تا انتهای آزمایش صفر ثبت شد. نتایج سنجش میزان پروتئین کل نشان داد که از ساعت ۱۲۰ تا انتهای دوره (ساعت ۷۲۰) اختلاف معنی دار بین تیمار های ۲ و ۳ نسبت به گروه شاهد وجود داشت (p<0.05) و بیشترین در تیمار حاوی ۱ درصد آلوئه ورا به میزان ۴۳.۳۷±۵.۸ میلی گرم بر میلی لیتر در مقایسه با سایر تیمارها تا انتهای آزمایش ثبت گردید. نتایج حاصل از شمارش تفریقی گلبول های سفید نشان می دهد که در تیمارهای ۱، ۲ و ۳ به ترتیب از ساعت ۲۴۰، ۳۶۰ و ۱۲۰ پس از شروع آزمایش تا انتهای دوره افزایش معنی دار بین مقادیر لنفوسیت تیمارها با گروه شاهد (p<0.05) مشاهده شد. همچنین در تیمار ۲ در ساعت ۱۲۰ و در تیمار ۳ در ساعات ۱۲۰ و ۷۲۰ پس از شروع آزمایش افزایش معنی دار بین مقادیر منوسیت تیمارها با گروه شاهد (p<0.05) مشاهده شد. کاهش معنی دار در مقادیر نوتروفیل در تیمار ۱ از ساعت ۲۴۰ و در تیمار ۲ و ۳ از ساعت ۱۲۰ تا انتهای دوره در مقایسه با گروه شاهد مشاهده شد (p<0.05). همچنین کاهش معنی دار در مقادیر ائوزینوفیل در تیمار ۲ در ساعت ۷۲۰ و در تیمار ۳ در ساعات ۱۲۰ و ۷۲۰ پس از شروع آزمایش در مقایسه با گروه شاهد وجود داشت (p<0.05).

کلید واژه: آلوئه ورا، ایمونوگلوبولین، پروتئین کل، گلبول سفید، قزل آلای رنگین کمان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.