پیش بینی اثر تغییرات اقلیمی بر سوسمار دم تیغی بین النهرین (Saara loricata) با استفاده از مدل حداکثر بی نظمی (MAXENT) و بایوکلایم (BIOCLIM)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 پیش بینی اثر تغییرات اقلیمی بر سوسمار دم تیغی بین النهرین (Saara loricata) با استفاده از مدل حداکثر بی نظمی (MAXENT) و بایوکلایم (BIOCLIM) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد پیش بینی اثر تغییرات اقلیمی بر سوسمار دم تیغی بین النهرین (Saara loricata) با استفاده از مدل حداکثر بی نظمی (MAXENT) و بایوکلایم (BIOCLIM)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی پیش بینی اثر تغییرات اقلیمی بر سوسمار دم تیغی بین النهرین (Saara loricata) با استفاده از مدل حداکثر بی نظمی (MAXENT) و بایوکلایم (BIOCLIM)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن پیش بینی اثر تغییرات اقلیمی بر سوسمار دم تیغی بین النهرین (Saara loricata) با استفاده از مدل حداکثر بی نظمی (MAXENT) و بایوکلایم (BIOCLIM) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی جانوری

تعداد صفحات :۱۰

تغییر اقلیم به واسطه تاثیر بر پراکنش بسیاری از گونه های جانوری به یک نگرانی عمده برای مدیریت و حفاظت از تنوع زیستی تبدیل شده است. در سال های اخیر شواهد متعددی از اثرات تغییراقلیم بر جنبه های مختلف زیستی گونه های گیاهی و جانوری ارائه شده است. اما دانش اندکی در ارتباط با تاثیر تغییر اقلیم آینده بر گونه های جانوری در ایران وجود دارد. در این مطالعه مدل مطلوبیت زیستگاه سوسمار دم تیغی بین النهرین به عنوان یک گونه ساکن مناطق بیابانی ایران در شرایط کنونی و تحت سناریوهای تغییر اقلیم آینده (سال ۲۰۸۰) با استفاده از ۱۹ پارامتر اقلیمی به طور جداگانه با استفاده از روش حداکثر آنتروپی (Maxent) و با استفاده از مدل Bioclim تهیه گردید. به منظور ارزیابی عملکرد مدل، از سطح زیر نمودار (AUC) بدست آمده از منحنی ROC استفاده شد. سپس وسعت زیستگاه مطلوب گونه در فضایArcGIS 9.3 برای اقلیم حاضر و اقلیم آینده به طور جداگانه محاسبه گردید. مقایسه وسعت مناطق مطلوب در شرایط کنونی ( ۲.۸۲درصد کل ایران) و تحت سناریوی تغیر اقلیم آینده (۳.۱۵ درصد کل ایران) حاصل از مدل حداکثر آنتروپی نشان داد که وسعت مناطق مطلوب برای زیست گونه مورد مطالعه افزایش خواهد یافت. نتایج حاصل از مدل Bioclim نشان داد سطح مناطق مطلوب برای زیست گونه نسبت به سطح کشور برای زیست گونه تحت شرایط تغییر اقلیمی کاهش خواهد یافت. به عبارت دیگر وسعت زیستگاه های مطلوب گونه از ۱.۵۵ به ۱.۳۵ درصد از سطح کشور کاهش خواهد یافت. نتایج حاصل از مدل حداکثر بی نظمی نشان می دهد زیستگاه های مطلوب گونه تحت تاثیر تغییر اقلیم افزایش خواهد یافت و مدل بایوکلایم نشان می دهد مناطق مطلوب کاهش خواهد یافت بنابراین این نتایج متفاوت بر این واقعیت تاکید دارد که در مطالعات بررسی اثرات تغییر اقلیم بر گونه های جانوری جهت اطمینان از نتایج و استفاده از آن در مدیریت و حفاظت حیات وحش از چندین روش استفاده شده و به نتایج یک مدل اکتفا نگردد.

کلید واژه: تغییر اقلیم، مدل حداکثر بی نظمی، بایوکلایم، سوسمار دم تیغی بین النهرین، مطلوبیت زیستگاه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.