بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
7 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران

تعداد صفحات :۱۲

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)، تاریخ کاشت، عملکرد دانه، درصد روغن، اسیدهای چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.