بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بررسی عملکرد و ترکیب اسیدهای چرب دانه ارقام گلرنگ (.Carthamus tinctorius L) در منطقه شیروان :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات گیاهان دارویی و معطر ایران
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: گلرنگ (.Carthamus tinctorius L)، تاریخ کاشت، عملکرد دانه، درصد روغن، اسیدهای چرب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.