چگونگی کنترل متابولیک و شیوع عوارض بیماری دیابت در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در ایران: نتایج پایه مطالعه A1chieve


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 چگونگی کنترل متابولیک و شیوع عوارض بیماری دیابت در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در ایران: نتایج پایه مطالعه A1chieve دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد چگونگی کنترل متابولیک و شیوع عوارض بیماری دیابت در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در ایران: نتایج پایه مطالعه A1chieve  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی چگونگی کنترل متابولیک و شیوع عوارض بیماری دیابت در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در ایران: نتایج پایه مطالعه A1chieve،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن چگونگی کنترل متابولیک و شیوع عوارض بیماری دیابت در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ در ایران: نتایج پایه مطالعه A1chieve :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پایش

تعداد صفحات :۱۰

هدف از انجام این مطالعه بیان خصوصیات دموگرافیک، وضعیت کنترل متابولیک و شیوع عوارض دیررس در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بر اساس اطلاعات پایه مطالعه A1chieve بود. مطالعه A1chieve یک مطالعه مشاهده ای، چند ملیتی و open-label به مدت ۲۴ هفته جهت بررسی سلامت و اثربخشی انسولین های آنالوگ در درمان بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بود. این مطالعه در ۲۸ کشور جهان و برروی ۶۶۷۲۶ بیمار انجام گردید. در این مقاله اطلاعات پایه ۹۱۹ بیمار ایرانی از ۱۶ شهر کشور مورد بررسی قرار گرفته است. متوسط سن بیماران ایرانی ۱۲.۰± ۵۶.۶سال و طول مدت ابتلا به دیابت در آنها ۷.۵±۱۱.۳ سال بود. ۶۲ درصد این بیماران فقط تحت درمان با داروهای خوراکی کاهنده قند خون بودند. متوسط HbA1c بیماران ۱.۷±۹.۴ درصد و متوسط قندهای خون ناشتا و پس از غذای بیماران به ترتیب ۲۰۸.۸ و ۳۰۰.۶ میلی گرم در صد بود. شایع ترین عارضه دیررس در بیماران ایرانی نوروپاتی محیطی (۵۷.۷ درصد) و پس از آن به ترتیب، عوارض چشمی ( ۳۸.۰درصد)، کلیوی (۲۷.۹ درصد)، قلبی-عروقی (۲۷.۷ درصد) و زخم پای دیابتی (۷.۹ درصد) بود. وضعیت کنترل متابولیک بیماران مبتلا به دیابت نوع دو در ایران از حد مطلوب فاصله داشته و این امر سبب شیوع بیشتر عوارض دیررس دیابت می شود.

کلید واژه: دیابت نوع ۲، عوارض مزمن، کنترل متابولیک

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.