بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۳

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: ژلاتین، ماست قالبی، کم کالری، بافت، ویژگی های فیزیکوشیمیایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.