بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی روش ذخیره سازی چغندر در سیلو برای کاهش فلور میکروبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اندازه چغندر قند، ارتفاع نگهداری، باکتری، کپک، مخمر، جمعیت کل میکروبی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.