مقایسه توجه انتخابی و حافظه کاری افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی و افسرده با افراد بهنجار(از دیدگاه نوروپسیکولوژی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه توجه انتخابی و حافظه کاری افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی و افسرده با افراد بهنجار(از دیدگاه نوروپسیکولوژی) دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه توجه انتخابی و حافظه کاری افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی و افسرده با افراد بهنجار(از دیدگاه نوروپسیکولوژی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه توجه انتخابی و حافظه کاری افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی و افسرده با افراد بهنجار(از دیدگاه نوروپسیکولوژی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه توجه انتخابی و حافظه کاری افراد مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی و افسرده با افراد بهنجار(از دیدگاه نوروپسیکولوژی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تازه های علوم شناختی

تعداد صفحات :۱۴

هدف: مقایسه مولفه های شناختی افراد مبتلا به اختلالات اضطرابی، خلقی و بهنجار رویکرد جدیدی است که نتایج آن می تواند در خدمت روش های درمانی قرار گیرد. هدف این پژوهش بررسی مقایسه توجه انتخابی و حافظه کاری افراد افسرده، مبتلا به اختلال وسواس فکری- عملی و بهنجار است.روش: پژوهش حاضر توصیفی و از نوع علی- مقایسه ای است که با شیوه غربال گری ۸۲۰ دانشجوی دختر در این پژوهش شرکت داده شدند. با استفاده از پرسش نامه های افسردگی بک و وسواس مادزلی، دانشجویانی که در افسردگی نمره متوسط (۲۱ تا ۳۰) و در وسواس نمره بیشتر از نقطه برش گرفته بودند انتخاب و سپس از میان افراد واجد شرایط ۲۷ نفر از گروه افسرده و ۲۷ نفر از گروه وسواس به صورت تصادفی انتخاب شدند. ۲۷ دانشجوی عادی نیز که در مرحله غربال گری مشکلی نشان ندادند در مطالعه شرکت کردند. برای مقایسه مولفه های شناختی افراد سه گروه آزمون های نورپسیکولوژیک استروپ و حافظه کاری به کار رفت. اطلاعات به دست آمده به وسیله تحلیل واریانس یک راهه تحلیل شد.یافته ها: یافته های پژوهش نشان داد که توجه انتخابی سه گروه افسرده، وسواس و بهنجار تفاوت معنادار ندارد، اما حافظه کاری افراد سه گروه تفاوت معنادار دارد و افراد افسرده در تمامی زیرمقیاس های آزمون حافظه کاری ضعیف تر از افراد بهنجار هستند.نتیجه گیری: به نظر می رسد که مشکل اصلی بیماران مبتلا به افسردگی، آسیب های حافظه کاری آنان باشد که بر اثر عواملی چون افزایش پیچیدگی تکلیف، گنجایش محدود حافظه، کاهش انگیزش و کندی روانی- حرکتی، که خود از عوامل محدودکننده کارکرد شناختی افراد افسرده نیز به شمار می روند، به وجود می آید.

کلید واژه: توجه انتخابی، حافظه کاری، افسردگی، وسواس فکری- عملی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.