درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن درجه بندی برگه خشک شده سیب از لحاظ کیفیت و تازگی با استفاده از فنآوری ماشین بینایی پس از پیرسازی مصنوعی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: برگه سیب، درجه بندی، ماشین بینایی، پیرسازی مصنوعی، پردازش تصویر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.