مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی دارای ۱۷ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر امواج فراصوت و آرد سویا بر ویژگی های نان قالبی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۷

لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: نان قالبی، امواج فراصوت، آرد سویا، پردازش تصویر، ارزیابی حسی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.