مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: خرما، مراحل رشد، ترکیبات فنولیک، ظرفیت آنتی اکسیدانی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.