مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه ترکیبات فنولیک و فعالیت آنتی اکسیدانی سه واریته خرمای حاج محمدی، کبکاب و خاصی در مراحل مختلف رسیدن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی کرمان

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (pdf) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: خرما، مراحل رشد، ترکیبات فنولیک، ظرفیت آنتی اکسیدانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.