اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
11 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: دوغ، چربی، ماده خشک، خشک کردن پاششی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.