اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر چربی و ماده خشک بر برخی از ویژگی های پودر دوغ تولید شده به روش آزمایشگاهی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۰
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: دوغ، چربی، ماده خشک، خشک کردن پاششی
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.