بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی فاکتورهای زنده مانی باکتری در دوره نگهداری چیپس سیب زمینی پروبیوتیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده متن چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: پروبیوتیک، چیپس سیب زمینی، ریز پوشانی، زنده مانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.