اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات افزودن آنزیم آویزایم به جیره غذایی حاوی مقادیر مختلف پروتئین گیاهی کانولا بر شاخص های رشد میگوی سفید غربی (Litopenaeus vannamei) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۰

این مطالعه به منظور تعیین اثرات افزودن مولتی آنزیم آویزایم بر شاخص های رشد و ترکیب بدن میگوی سفید غربی با میانگین وزن اولیه ۲.۵±۰.۵ گرم انجام گرفت. این آزمایش با ۵۲۵ عدد میگو در ۲۱ تانک پلاستیکی ۵۰ لیتری در ۷ تیمار شامل شاهد (فاقد کنجاله کانولا، فاقد مولتی آنزیم آویزایم و ۳۰ درصد آرد ماهی)، ۳ تیمار با سطوح ۱۵، ۳۰ و ۴۵ درصد کنجاله کانولا به همراه مولتی آنزیم آویزایم و ۳ تیمار فاقد مولتی آنزیم آویزایم اجرا گردید. نتایج حاصله نشان داد که جایگزینی تا ۳۰ درصد کنجاله کانولا به همراه ۰.۵ درصد مولتی آنزیم آویزایم به جای آرد ماهی در جیره غذایی میگوی سفید غربی تاثیر منفی بر عملکرد رشد و نرخ بقا میگوهای تغذیه شده نداشت و عملکرد رشد و نرخ بقاء را بهبود می بخشد. بیشترین و کمترین درصد بازماندگی در تیمار ۳۰ درصد کنجاله کانولا به همراه ۰.۵ درصد مولتی آنزیم آویزایم با ۸۴ درصد و کمترین آن در تیمار ۱۵ درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم با ۵۷.۸ درصد بوده که با سایر تیمارها دارای اختلاف معنی دار می باشد. به نظر می رسد استفاده از جیره های حاوی ۳۰ و ۴۵ درصد کنجاله کانولا به همراه ۰.۵ درصد مولتی آنزیم آویزایم و ۳۰ درصد کنجاله کانولا فاقد مولتی آنزیم آویزایم به دلیل صرفه اقتصادی و کاهش هزینه غذا می تواند جایگزین آرد ماهی در تهیه جیره های غذایی میگوی سفید غربی باشد.

کلید واژه: میگوی سفید غربی، شاخص های رشد، کنجاله کانولا، آرد ماهی، مولتی آنزیم آویزایم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.