اثر مکمل زعفران بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی طی یک جلسه فعالیت برون گرا در مردان فعال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر مکمل زعفران بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی طی یک جلسه فعالیت برون گرا در مردان فعال دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر مکمل زعفران بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی طی یک جلسه فعالیت برون گرا در مردان فعال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر مکمل زعفران بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی طی یک جلسه فعالیت برون گرا در مردان فعال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر مکمل زعفران بر فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدانی طی یک جلسه فعالیت برون گرا در مردان فعال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: فعالیت بدنی و ورزش به علت افزایش روند اکسیداسیون سلولی موجب تولید رادیکال های آزاد و افزایش ROS (گونه های فعال اکسیژن) می شود که این پدیده در درازمدت تخریب بافتی را به همراه دارد. عدم تعادل بین تولید رادیکال های آزاد و سیستم دفاع آنتی اکسیدانی باعث ایجاد استرس اکسیداتیو می شود. به همین دلیل ورزشکاران و افراد فعال نیازمند مصرف مکمل های آنتی اکسیدانی می باشند.هدف: بر این اساس این مطالعه با هدف بررسی اثر مکمل زعفران بر آنزیم های آنتی اکسیدانی طی یک جلسه فعالیت برونگرا طراحی و اجرا شد.روش بررسی: در یک کارآزمایی نیمه تجربی، ۲۱ مرد فعال به صورت هدفمند در دسترس به عنوان آزمودنی انتخاب و به طور تصادفی در ۳ گروه مکمل زعفران (۷ نفر)، گروه مکمل ویتامین C به عنوان کنترل مثبت (۷ نفر) و دارونما (۷ نفر) قرار گرفتند. آزمودنی ها به مدت ۱۴ روز ۱۰۰ میلی گرم زعفران، ۱۰۰ میلی گرم دارونما و ۱۰۰۰ میلی گرم ویتامین C را به شکل کپسول دریافت کردند. بعد از ۱۴ روز مکمل گیری، آزمودنی ها با شدت ۷۰ درصد حداکثر اکسیژن مصرفی روی تردمیل با شیب منفی ۱۰ درصد به مدت ۴۵ دقیقه دویدند. ۵ میلی لیتر خون قبل از دریافت مکمل، ۱۴ روز پس از دریافت مکمل، بلافاصله و ۶۰ دقیقه پس از فعالیت جهت ارزیابی مقادیر MDA، SOD و CAT جمع آوری شد.نتایج: نتایج نشان داد مصرف مکمل زعفران باعث افزایش معنی داری فعالیت SOD شده، همچنین در گروه دارونما نسبت به دو گروه دیگر یک وهله فعالیت برونگرا افزایش برجسته در غلظت MDA را نشان داد، در حالی که در فعالیت آنزیم کاتالاز تغییر معنی داری مشاهده نشد.نتیجه گیری: بر اساس یافته های این مطالعه پیشنهاد می شود مکمل گیری با زعفران قبل از انجام فعالیت های برونگرا یک اقدام پیشگیرانه برای کاهش بروز فشار اکسیداتیو ناشی از فعالیت می باشد.

کلید واژه: استرس اکسیداتیو، زعفران، فعالیت برونگرا، CAT ،SOD ،MDA

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.