کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن کاربرد لاکتوباسیلوس کازئی و دما در کنترل سالمونلا تیفی موریوم در in vitro :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله پزشکی دانشگاه علوم پزشکی ارومیه

تعداد صفحات :۱۴

پیش زمینه و هدف: امروزه گرایش عمومی برای مصرف غذاهای عمل گرا به علت اثرات محافظت کنندگی زیستی آن ها در پیشگیری از مشکلات مربوط به سلامت انسان ها و الهام بخشیدن فواید مفید علاوه بر محتوای تغذیه ای مورد توجه واقع شده است.هدف از این مطالعه ارزیابی توان لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان کشت محافظت کننده زیستی و عامل پروبیوتیکی در مهار سالمونلا تیفی موریوم می باشد.مواد و روش کار: در این مطالعه ارزیابی پتانسیل ضد میکروبی لاکتوباسیلوس کازئی به عنوان کشت محافظت کننده در محیط نیمه جامد و محیط مایع می باشد. به طوری که ویژگی های ضد باکتریایی آن علیه سالمونلا تیفی موریوم با روش آگار اسپات تست و ماکرودایلوشن مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور ابتدا اثر ضد باکتریایی لاکتوباسیلوس کازئی علیه سالمونلا تیفی موریوم با روش آگار اسپات تست تعیین گردید. سپس با روش ماکرودایلوشن تاثیر دزهای مختلف لاکتوباسیلوس کازئی بر الگوی رشد و بقاء سالمونلا تیفی موریوم تلقیح شده در محیط آبگوشت ترکیبی ( لوریا و ام آر اس ) در یک دوره ۶ روزه مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: در روش آگار اسپات تست قطر هاله عدم رشد لگاریتم ۴.۵ سالمونلا تیفی موریوم در برابر لگاریتم ۶.۶ و ۲.۶ لاکتوباسیلوس کازئی به ترتیب برای روز اول ۲۳.۹۶ و۱۵.۷۴ و در روز سوم ۲۵.۷۸ و ۱۷.۱۹میلی متر بود.در دمای ۱۰-۸ و ۳۰ درجه سانتی گراد مقدار سالمونلا تیفی موریوم ابتدایی با روش ماکرودایلوشن که تحت تاثیر لگاریتم ۸ لاکتوباسیلوس کازئی قرار گرفته بود به ترتیب از حدود لگاریتم ۵ به ۲ و زیر آستانه تشخیص ( کمتر از یک لگاریتم ) در روز آخر ارزیابی کاهش یافت، و تحت تاثیر لگاریتم ۵ لاکتوباسیلوس کازئی از ۵ به ۵.۵ و زیر آستانه تشخیص رسید.بحث و نتیجه گیری: لاکتوباسیلوس کازئی در دمای ۳۷ درجه سانتی گراد در کاهش سالمونلا تیفی موریوم موثرتر از دمای ۱۰-۸ درجه سانتی گراد عمل نمود. بعلاوه لگاریتم ۸ لاکتوباسیلوس کازئی کاهش شدیدی را در سالمونلا تیفی موریوم در مقایسه با دزهای پایین اعمال می کند. در ضمن محیط های براث حاوی دز بالای لاکتوباسیلوس کازئی دارای کمترین مقدار pH هم بودند.

کلید واژه: سالمونلا تیفی موریوم، شرایط آزمایشگاهی، دما، لاکتوباسیلوس کازئی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.