مقایسه تاثیر آنالوگ هورمون GnRH همراه با آنتی دوپامین دامپریدون به روش لینپه با عصاره هیپوفیز ماهی کپور معمولی بر شاخص های تکثیر ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه تاثیر آنالوگ هورمون GnRH همراه با آنتی دوپامین دامپریدون به روش لینپه با عصاره هیپوفیز ماهی کپور معمولی بر شاخص های تکثیر ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه تاثیر آنالوگ هورمون GnRH همراه با آنتی دوپامین دامپریدون به روش لینپه با عصاره هیپوفیز ماهی کپور معمولی بر شاخص های تکثیر ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه تاثیر آنالوگ هورمون GnRH همراه با آنتی دوپامین دامپریدون به روش لینپه با عصاره هیپوفیز ماهی کپور معمولی بر شاخص های تکثیر ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه تاثیر آنالوگ هورمون GnRH همراه با آنتی دوپامین دامپریدون به روش لینپه با عصاره هیپوفیز ماهی کپور معمولی بر شاخص های تکثیر ماهی آمور (Ctenopharyngodon idella) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۰

ماهی آمور یا کپور علف خوار، Ctenopharyngodon idella یکی از گونه های مهم کپورماهیان چینی می باشد. در این پژوهش از غده هیپوفیز کپور معمولی و هورمون اواپریم برای القاء تخم ریزی در مولدین آمور استفاده شد. ۴۰عدد مولد در این پژوهش با میانگین وزن و طول کل به ترتیب دارای وزن ۲۲۸.۲۷±۸۰۹۰ گرم و ۲۰±۹۰۴ میلی متر انتخاب شد. آزمایش در قالب ۲ تیمار (تیمار هیپوفیز و تیمار اواپریم)، ۲۰ عدد مولد در هر تیمار (۱۰ عدد مولد نر و ۱۰ عدد مولد ماده) مورد بررسی قرار گرفت. در تیمار ۱، از هورمون عصاره غده هیپوفیز به میزان ۴ میلی گرم بر کیلوگرم برای ماهیان مولد ماده و ۲ میلی گرم بر کیلوگرم برای ماهیان مولد نر استفاده شد؛ در تیمار ۲، از هورمون سنتتیک اواپریم به میزان ۰.۵ میلی لیتر بر کیلوگرم و برای مولدین نر ۰.۲۵ میلی لیتر بر کیلوگرم استفاده شد. درجه حرارت آب در طول دوره تکثیر ۱±۲۲.۵ درجه سانتی گراد بود. تزریق هیپوفیز و اواپریم در مولدین به صورت یک مرحله ای و به صورت عضلانی انجام گرفت. در تیمار هورمونی اواپریم، ۱۰۰ درصد مولدین ماده آمور به تزریق پاسخ مثبت دادند، در حالی که در تزریق هیپوفیز موفقیت تخم ریزی ۸۰ درصد بود که اختلاف معنی داری در گروه ها مشاهده نشد (P>0.05). دوره پنهان ۱۴-۱۳ ساعت در تیمارها متغیر بود. درصد لقاح در تیمار اواپریم ۱.۸۷±۸۹.۸ درصد که در مقایسه با هورمون هیپوفیز ۳.۲۵±۶۴ درصد اختلاف معنی داری را نشان داد (P<0.05). درصد تفریخ، درصد بازماندگی لارو، تعداد تخم استحصالی در تیمار اواپریم به ترتیب ۱.۶۶±۸۴.۹ درصد، ۲.۸۲±۸۱.۲ درصد و ۲۳۳۰۶±۵۲۰۲۹۵ عدد و در تیمار هیپوفیز به ترتیب ۳.۸۷±۶۶.۳ درصد، ۳.۱±۶۵.۴ درصد و ۱۷۸۸۳±۴۰۸۲۵۰ عدد و هم آوری کاری در تیمار اواپریم و هیپوفیز به ترتیب ۶۸۱±۶۴۰۶۹.۵ و ۵۵۵±۵۰۲۳۸.۶ عدد بود که اختلاف معنی داری را نشان داد (P<0.05). با توجه به نتایج به دست آمده در ارتباط با شاخص های تکثیر، هورمون اواپریم کارایی بهتری نسبت به هیپوفیز برای القاء تخم ریزی نشان داد.

کلید واژه: مولد، Ctenopharyngodon idella، تکثیر، غده هیپوفیز، اواپریم

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.