بررسی های دورسنجی، زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و ژئوشیمیایی در گستره پی جوئی مس-طلا بالازرد، غرب نهبندان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی های دورسنجی، زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و ژئوشیمیایی در گستره پی جوئی مس-طلا بالازرد، غرب نهبندان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی های دورسنجی، زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و ژئوشیمیایی در گستره پی جوئی مس-طلا بالازرد، غرب نهبندان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی های دورسنجی، زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و ژئوشیمیایی در گستره پی جوئی مس-طلا بالازرد، غرب نهبندان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی های دورسنجی، زمین شناسی، دگرسانی، کانی سازی و ژئوشیمیایی در گستره پی جوئی مس-طلا بالازرد، غرب نهبندان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بلورشناسی و کانی شناسی ایران

تعداد صفحات :۱۶

گستره بالازرد در غرب نهبندان و در بخش مرکزی لوت واقع شده است. واحدهای سنگی این منطقه شامل ریولیت و آندزیت با سن ائوسن بوده که توده های نیمه نفوذی حدواسط با ترکیب مونزودیوریت تا دیوریت پورفیری در آن نفوذ کرده اند. شواهدی نظیر وجود کانی سازی سولفیدی پراکنده دانه و نیز دگرسانی های شدید، متنوع و گسترده (در مساحتی بالغ بر ۲۰ کیلومتر مربع)، نشاندهنده پتانسیل بالای کانی سازی در این گستره است. دگرسانیهای وسیع شامل آرژیلیک، سرسیت آرژیلیک، سیلیسی آرژیلیک، آرژیلیک پیشرفته و پروپلیتیک واحدهای آتشفشانی و نفوذی منطقه را تحت تاثیر قرار داده است. کانی سازی به شکل افشان و رگه ای مشاهده می شود. مجموعه کانیایی درون زاد شامل پیریت و کالکوپیریت در توده های نفوذی و پیریت، اسفالریت، کالکوپیریت و گالن در رگه های کوارتز کربنات هستند. همچنین کانی های ثانویه شامل کولیت، کالکوزیت، مالاکیت و آزوریت در رگه های کوارتز کربنات دیده می شوند. بر اساس داده های زمین شیمی، عناصر طلا، نقره، مس، روی، آنتیموان، آرسنیک و سرب به ترتیب با بیشترین مقدار ۲۴۷۰ ppb، ۱۱۴ ppm، ۱۲۵۰ ppm، ۲۴۶۲ ppm، ۱۰۳ ppm، ۹۸ ppm و ۹۶۸ ppm بیهنجاری نشان می دهند. بررسی های زمین شناسی، کانی شناسی، دگرسانی و ژئوشیمیایی در گستره بالازرد نشان دهنده کانی سازی سولفیدی در رگه های کوارتز کربنات در اثر عملکرد یک گرماب که در مسیر گسلها و زونهای برشی در حرکت بوده است ایجاد شده اند. علاوه براین کانی سازی وسیع و پراکنده پیریت و به مقدار کمتر کالکوپیریت همراه با زونهای دگرسانی، نمایانگر فعالیت گسترده گرماب ها در منطقه است.

کلید واژه: دگرسانی، آستر، رگه کوارتز، کربنات، بالازرد، نهبندان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.