ارزیابی میزان آسیب های بافتی و تغییرات آنزیمی کبد متعاقب مسمومیت مزمن سرب در دوران جنینی و طول زندگی موش صحرایی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی میزان آسیب های بافتی و تغییرات آنزیمی کبد متعاقب مسمومیت مزمن سرب در دوران جنینی و طول زندگی موش صحرایی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی میزان آسیب های بافتی و تغییرات آنزیمی کبد متعاقب مسمومیت مزمن سرب در دوران جنینی و طول زندگی موش صحرایی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی میزان آسیب های بافتی و تغییرات آنزیمی کبد متعاقب مسمومیت مزمن سرب در دوران جنینی و طول زندگی موش صحرایی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی میزان آسیب های بافتی و تغییرات آنزیمی کبد متعاقب مسمومیت مزمن سرب در دوران جنینی و طول زندگی موش صحرایی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: به منظور ارزیابی تغییرات عملکردی کبد متعاقب مسمومیت با سرب، فعالیت آنزیم های آلانین آمینو ترانسفراز (ALT)، آسپارتات آمینوترانسفراز (AST)، آلکالین فسفاتاز (ALP) و تغییرات پاتولوژیک کبد در مطالعه حاضر مورد بررسی قرار گرفت.روش بررسی: موش های نر و ماده نژاد آلبینو (مجموعا ۴۰ سر)، از ابتدای زندگی جنینی تا هفته شانزدهم زندگی در ۵ گروه ۸ تایی در معرض استات سرب با غلظت های ۰، ۵، ۱۰، ۱۵ و ۴۰mg محلول در یک لیتر آب آشامیدنی قرار گرفتند. پس از ۱۶ هفته، حیوانات به وسیله کلروفرم بیهوش شده و خونگیری از قلب انجام شد. پس از جداسازی سرم جهت آنالیزهای بیوشیمیایی، کبد خارج و در فرمالین ۱۵% جهت مطالعات بافتی تثبیت شد. فعالیت آنزیم های ALT، AST، ALP و غلظت سرب نمونه های سرم به ترتیب به روش اسپکتروفتومتری و جذب اتمی (کوزه گرافیتی)، اندازه گیری شد. مقاطع بافتی پس از رنگ آمیزی هماتوکسیلین، ائوزین تحت میکروسکوپ نوری مورد مطالعه بافتی قرار گرفتند. نتایج با استفاده از روش واریانس و آزمون توکی آنالیز شد و مقادیر ۰.۰۵>p معنی دار در نظر گرفته شد.یافته ها: در این مطالعه فعالیت آنزیم های کبدی با غلظت سرب سرم رابطه مستقیم داشت، و در مقایسه با گروه کنترل افزایش معنی داری نشان داد. تغییرات بافتی به صورت آماس، ارتشاح لمفوسیت ها به بافت کبد و نکروز سلول های کبدی مشاهده شد.نتیجه گیری: طبق نتایج این مطالعه، قرارگیری در معرض سرب به مدت طولانی منجر به آسیب کبدی وابسته به دوز و زمان می شود.

کلید واژه: استات سرب، کبد، کبد، پاتولوژی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.