خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها، کیتوسان و نانو نقره


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها، کیتوسان و نانو نقره دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها، کیتوسان و نانو نقره  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها، کیتوسان و نانو نقره،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن خواص آنتی باکتریال و ضد چروک پارچه پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسیدها، کیتوسان و نانو نقره :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فناوری نساجی (علوم و تکنولوژی نساجی)

تعداد صفحات :۱۳

کالاهای پنبه ای، خواص منحصر به فردی نظیر جذب آب، استحکام و مقاومت سایشی زیاد دارند. و از مهمترین معایب آن ها تمایل به چین و چروک و ایجاد محیط مناسب برای رشد باکتری ها و قارچ ها می باشد. بنابراین تکمیل ضد میکروب و ضد چروک شدن این منسوجات اهمیت زیادی دارد. یکی از این تکمیل ها اثر همزمان کیتوسان-نانو نقره بر روی کالای پنبه ای می باشد.هدف از این تحقیق بررسی تاثیر کایتوان-نانو نقره بر روی رفتار سختی خمش و مدول خمش همراه با زاویه بازگشت پذیری از چروک و قابلیت ضد باکتری بر روی باکتری اشرشیا کلی و استافیلوکوکوس اورئوس در منسوجات پنبه ای عمل شده با پلی کربوکسیلیک اسید ها می باشد.به همین منظور نمونه های پارچه با نانو ذرات نقره و کربوکسیلیک اسید و کیتوسان بصورت جداگانه و همزمان با روش Pad-Dry عمل شده و تست آنتی باکتریال و دستگاههای آزمون کننده بازگشت از چروک و استحکام سنجی و سختی خمش مورد ارزیابی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که کاربرد همزمان پلی کربوکسیلیک اسید و نانو ذرات و کیتوسان بر رفتار بازگشت از چروک و اثر آنتی باکتریال نمونه های پنبه ای را در مقایسه با استفاده از هر یک از این مواد به تنهایی بهبود می بخشد. و با افزایش دمای پخت برای هر یک از این مواد به تنهایی و با هم بر روی اثر ضد چروک و آنتی باکتریال را بهبود می بخشد. اما قابلیت استحکام تا حد پارگی با افزایش دمای پخت برای هر یک از این مواد کاهش میابد.

کلید واژه: زاویه بازگشت پذیری از چروک، سختی خمش، خصوصیات مکانیکی، ضد باکتری، پارچه تاری- پودی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.