اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر نمک های کلرید سدیم و کلسیم بر ویژگی های صمغ دانه ریحان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم غذایی و تغذیه

تعداد صفحات :۱۰

مقدمه: هیدروکلوئیدها یا صمغ ها به عنوان ترکیباتی با وزن مولکولی بالا تعریف می شوند که می توانند در آب حل یا پخش شوند و ایجاد محلول های ویسکوز و ژل ها نمایند. در این پژوهش اثر نمک ها در غلظت های مختلف بر خصوصیات رئولوژیکی محلول صمغ دانه ریحان مطالعه شد.مواد و روش ها: اثر کلرید سدیم و کلسیم در غلظت های ۱.۰، ۲۵.۰، ۵.۰ و ۱ درصد بر خصوصیات رئولوژیکی محلول صمغ دانه ریحان (۲.۰%) بررسی شد. خصوصیات رئولوژیکی محلول ها توسط یک ویسکومتر چرخشی بروکفیلد اندازه گیری گردید.یافته ها: در همه محلول ها با افزایش سرعت برشی، ویسکوزیته ظاهری کاهش می یافت، که نشان دهنده رفتار شل شونده با برش (سودوپلاستیک) صمغ دانه ریحان می باشد. برهمکنش بین صمغ و نمک باعث کاهش ویسکوزیته محلول ها شد و مقدار تغییر ویسکوزیته به نوع نمک مصرفی بستگی دارد. با افزایش غلظت کلرید سدیم از ۱.۰ به ۱ درصد، ویسکوزیته ظاهری محلول صمغ از ۸.۱ mpa.s به ۱.۹mpa.s کاهش یافت (سرعت برشی برابر ۶.۲S-1).نتیجه گیری: مدل قانون توان به خوبی رفتار غیر نیوتنی صمغ دانه ریحان در حضور نمک ها را توصیف می کند. برازش داده ها با این مدل نشان داد که نوع و مقدار نمک باعث تغییر ضریب قوام (kp) و شاخص رفتار جریان (np) می شوند. افزودن کلرید سدیم و کلسیم باعث افزایش شاخص رفتار جریان و کاهش خاصیت سودوپلاستیک محلول ها می شوند.

کلید واژه: کلرید سدیم، کلرید کلسیم، ویسکوزیته، هیدروکلوئید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.