بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان قم، سال ۱۳۹۰


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان قم، سال ۱۳۹۰ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان قم، سال ۱۳۹۰  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان قم، سال ۱۳۹۰،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خصوصیات اپیدمیولوژیک بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در استان قم، سال ۱۳۹۰ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۹

زمینه و هدف: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو CCHF، یک بیماری ویروسی خونریزی دهنده تب دار حاد مشترک بین انسان و دام است. این مطالعه با هدف تعیین وضعیت اپیدمیولوژیک بیماری CCHF در استان قم انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی، بیماران با علائم بالینی و یا داشتن سابقه اپیدمیولوژیک مرتبط با CCHF مراجعه کننده به بیمارستان ها، مراکز بهداشتی درمانی و مطب های خصوصی در طی سال ۱۳۹۰ بررسی شدند. سپس نمونه ها برطبق دستورالعمل کمیته فنی کشوری CCHF، در سه گروه مورد مشکوک، محتمل و قطعی قرار گرفتند. داده ها با استفاده از جدول فراوانی و آزمون مجذور کای یا تست دقیق فیشر تجزیه و تحلیل شدند. سطح معنی داری p<0.05 در نظر گرفته شد.یافته ها: در این مطالعه از بین ۳۸ نفر، ۱۲ نفر پس از تشخیص در گروه موارد مشکوک به CCHF، تحت پیگیری و درمان قرار گرفتند. از این تعداد ۵ مورد (۴۱.۶۷%) قطعی، ۲ مورد (۱۶.۶۶%) محتمل و ۵ مورد (۴۱.۶۷%) نیز در حد مشکوک باقی ماندند (فقط برخی از علائم را داشتند). بیشتر بیماران، مرد (۹۱.۷۶%) با دامنه سنی ۳۵-۱۵ سال (۸۳.۳۴%) و ساکن مناطق شهری (۷۵%) بودند. ۵۸.۳۴% از کل بیماران را دامداران، دانش آموزان و قصابان تشکیل می دادند. ۸۳.۳۴% بیماران سابقه تماس با دام را ذکر کردند، و میزان مرگ و میر ناشی از موارد قطعی بیماری ۲۰% بود.نتیجه گیری: طبق نتایج این مطالعه، آموزش به افراد در معرض خطر، انجام اقدامات ایمنی مانند نگهداری گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت در یخچال و استفاده از دستکش حین تمیز کردن گوشت تازه به خانوارها از موارد ضروری است.

کلید واژه: تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، تب خونریزی دهنده کریمه کنگو- اپیدمیولوژی، کنه ها، قم، ایران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.