بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز ،گوشت مرغ و تخم مرغ های صنعتی و محلی به گونه های سالمونلا در شهرستان تالش و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در آنها


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز ،گوشت مرغ و تخم مرغ های صنعتی و محلی به گونه های سالمونلا در شهرستان تالش و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در آنها دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز ،گوشت مرغ و تخم مرغ های صنعتی و محلی به گونه های سالمونلا در شهرستان تالش و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در آنها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز ،گوشت مرغ و تخم مرغ های صنعتی و محلی به گونه های سالمونلا در شهرستان تالش و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در آنها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میزان آلودگی گوشت قرمز ،گوشت مرغ و تخم مرغ های صنعتی و محلی به گونه های سالمونلا در شهرستان تالش و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در آنها :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۸

زمینه و هدف: گوشت قرمز، گوشت مرغ و تخم مرغ، نقش بسیار مهمی در تامین پروتئین رژیم غذای بشر ایفا می کند. یکی از عواملی که سلامت فرآورده های غذایی پروتئینی را به مخاطره می اندازد، باکتری های خانواده آنتروباکتریاسه، به ویژه سالمونلا است. این مطالعه با هدف بررسی تعیین آلودگی این مواد غذایی به گونه های سالمونلاها و ارزیابی الگوی مقاومت آنتی بیوتیکی در آنها صورت گرفت.روش بررسی: در این مطالعه توصیفی – مقطعی، گوشت مرغ و تخم مرغ های محلی و صنعتی هرکدام به تعداد ۱۰۰ نمونه و گوشت قرمز (گاو و گوسفند) به تعداد ۱۵۰ نمونه به روش نمونه برداری تصادفی در شهرستان تالش جمع آوری شد و از نظر آلودگی سالمونلایی مورد بررسی قرار گرفت. جهت تشخیص قطعی از آزمایشهای بیوشیمیایی و آنتی سرم های مربوطه در تست های آگلوتیناسیون استفاده گردید. داده ها با استفاده از آزمون کای دو تجزیه و تحلیل شدند. سطح معنی داری اختلاف ها، p<0.05 در نظر گرفته شد.یافته ها: در مواد درون تخم مرغ های صنعتی و محلی هیچ باکتری مشاهده نشد، ولی از سطح پوسته تخم مرغ های صنعتی، ۱۹ مورد (۱۹%)؛ تخم مرغ های محلی، ۴ مورد (۴%)؛ گوشت مرغ صنعتی، ۲۱ مورد (۲۱%)؛ گوشت مرغ محلی، ۵ مورد (۵%) و گوشت قرمز، ۵ مورد (۳.۳%) ایزوله های سالمونلا جداسازی شد. از لحاظ مقاومت آنتی بیوتیکی در باکتری های ایزوله شده، بیشترین مقاومت نسبت به اریترومایسین، نالیدیکسیک اسید و سولفامتاکسازول و بیشترین حساسیت نسبت به سیپروفلوکساسین، سفالکسین و جنتامایسین مشاهده گردید.نتیجه گیری: بر اساس نتایج به دست آمده، توجه به بهداشت مواد غذایی جهت پیشگیری از عفونت های غذایی از اهمیت به سزایی برخوردار است. همچنین جهت جلوگیری از گسترش سویه های مقاوم، بایستی از استفاده بی رویه آنتی بیوتیک ها در مرغداری ها و صنایع پرورش گوشت خودداری گردد.

کلید واژه: سالمونلا، مقاومت آنتی بیوتیکی، آلودگی مواد غذایی، تخم مرغ، گوشت مرغ، گوشت قرمز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.