تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر شاخص های رشد، تغذیه، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۰

در این پژوهش، اثر سطوح مختلف پربیوتیک مانان الیگوساکارید بر میزان رشد، بازماندگی و ترکیب لاشه در میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) مورد بررسی قرار گرفت. میگوها با میانگین وزنی ۰.۱۲±۲.۵ گرم و با تراکم ۲۵ قطعه در حوضچه های فایبرگلاس به مدت ۵۱ روز مورد تغذیه قرار گرفتند. در این آزمایش از طرح کاملا تصادفی شامل سطوح صفر (شاهد)، ۱.۵، ۳ و ۴.۵ گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره با میزان پروتئین ۳۸.۷ درصد و چربی حاوی ۳.۸۵ درصد استفاده شد. نتایج به دست آمده بیانگر تفاوت معنی دار از نظر میزان رشد و کارایی تغذیه در بین تیمارها بود (P<0.05) بیش ترین عملکرد رشد و تغذیه در میگوهای تغذیه شده با سطح ۳ گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم غذا مشاهده شد. از نظر بازماندگی تفاوت معنی داری بین تیمارها مشاهده نگردید (P<0.05)نتایج آنالیز لاشه نشان داد که با افزایش سطح مانان الیگوساکارید در جیره میزان پروتئین لاشه نیز افزایش یافت. در مجموع چنین نتیجه گیری می شود که افزودن ۳ گرم مانان الیگوساکارید به ازای هر کیلوگرم جیره می تواند بر رشد و بازماندگی میگوی وانامی موثر واقع شود.

کلید واژه: مانان الیگوساکارید، رشد، ترکیب بدن، میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.