مقایسه کارایی انکوباتورهای آذرخش، شیلانه و یوشچنکو جهت انکوباسیون تخم تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه کارایی انکوباتورهای آذرخش، شیلانه و یوشچنکو جهت انکوباسیون تخم تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه کارایی انکوباتورهای آذرخش، شیلانه و یوشچنکو جهت انکوباسیون تخم تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه کارایی انکوباتورهای آذرخش، شیلانه و یوشچنکو جهت انکوباسیون تخم تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه کارایی انکوباتورهای آذرخش، شیلانه و یوشچنکو جهت انکوباسیون تخم تاس ماهی ایرانی (Acipenser persicus) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : شیلات

تعداد صفحات :۱۶

یکی از راه های حفاظت ذخایر ماهیان خاویاری، انجام تکثیر مصنوعی می باشد. در این راستا بهبود سیستم انکوباسیون از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این حال برای انکوباسیون تخم تاس ماهیان در ایران از دستگاه های انکوباتور یوشچنکو استفاده می شود. انکوباتور آذرخش در سال ۱۳۸۴ و انکوباتور شیلانه در سال ۱۳۸۸ توسط کارشناسان ایرانی طراحی و ساخته شد. برای مقایسه کارایی انکوباتورهای آذرخش، شیلانه و یوشچنکو، برخی پارامترهای مراحل رشد و نمو جنین و لاروهای به دست آمده از تخمک های یک مولد تاس ماهی ایرانی در این انکوباتورها مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج به دست آمده، درصد لقاح در مرحله بلاستولا در انکوباتورهای آذرخش، شیلانه و یوشچنکو به ترتیب ۸۶.۷۳، ۷۲.۲۰ و ۵۲.۶۶، درصد لقاح در مرحله گاسترولا به-ترتیب ۷۵.۷۶، ۶۰.۱۶ و ۴۱.۵۰، درصد تلفات دوره انکوباسیون به ترتیب ۱۱.۴۴، ۲۶.۲۱ و ۳۵.۰۶، درصد تفریخ به ترتیب ۸۸.۵۵، ۷۳.۷۹ و ۶۴.۹۴ و بازماندگی نهایی لارو به ترتیب ۸۲، ۸۰ و ۷۵.۶۶ بود. همچنین طول نهایی لارو (به ترتیب ۲۷.۳۱، ۲۷.۷۵ و ۲۶.۶۶ میلی متر) و وزن نهایی لارو (به ترتیب ۱۲۳، ۱۳۳.۸ و ۱۰۷.۵۳ میلی گرم) در انکوباتور شیلانه نسبت به انکوباتورهای آذرخش و یوشچنکو بیش تر بود. با توجه به نتایج حاصله انکوباتور آذرخش نسبت به انکوباتورهای شیلانه و یوشچنکو کارایی بهتری داشته است.

کلید واژه: انکوباتور آذرخش، انکوباتور شیلانه، انکوباتور یوشچنکو، تخم، تاس ماهی ایرانی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.