اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر عصاره دانه های هویج (Daucus carota ssp.sativum) بر سطح سرمی نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در مدل تجربی دیابت نوع I :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فصلنامه دانشگاه علوم پزشکی سبزوار (اسرار)

تعداد صفحات :۱۲

سابقه و هدف: با توجه به خواص آنتی اکسیدانی، آنتی هیپرگلیسمیک و آنتی هیپرلیپیدمیک عصاره دانه های گیاه هویج در دیابت ملیتوس برای بررسی عدم سمیت آن، در این مطالعه اثر این عصاره بر نشانگرهای عملکرد کلیه و آنزیم های شاخص عملکرد کبد در موش های صحرایی دیابتی بررسی شد.مواد و روش ها: دیابت نوع با تزریق استرپتوزوتوسین (۷۰ mg/kg, i.p) به موش های صحرائی نر القا شد. قبل از تزریق و ۵ روز بعد، خونگیری از موش های ناشتا، برای تعیین سطح سرمی گلوکز، آنزیم های کبدی (AST, ALT) و کراتینین، اوره و اسید اوریک انجام و حیواناتی که میزان گلوکز سرمی آن ها بیش از ۲۵۰ mg/dL بود دیابتی محسوب شدند و عصاره مذکور با دوزهای ۱۰۰ mg/kg، ۲۰۰ و ۳۰۰ ، آب مقطر (۰.۵ mL) و گلابین کلامید (۶۰۰ mg/kg) را روزانه به مدت ۳ و در طی ۱۴ روز به طور جداگانه به روش گاواژ دریافت نمودند. در پایان هر دوره، سنجش فاکتورهای مختلف سرم با کیت های مربوط با روش اسپکتروفتومتری انجام شد.یافته ها: تجویز دوزهای مختلف عصاره به مدت ۳ و ۱۴ روز سبب افزایش سطح سرمی آنزیم های کبدی و نشانگرهای عملکرد کلیه نگردید. بعلاوه تجویز عصاره با دوز ۳۰۰ به مدت ۳ روز میزان اوره و در مدت ۱۴ روز مقدارکراتینین سرمی را بطور معنی دار کاهش داد. همچنین تجویز ۳ روزه دوزهای ۱۰۰ mg/kg و ۳۰۰ عصاره مقدار AST و تجویز ۱۴ روزه دوز ۲۰۰ mg/kg عصاره مقدار ALT سرمی را بطور معنی دار کاهش داد.نتیجه گیری: تجویز این عصاره برای کاهش عوارض دیابت نه تنها عوارض جانبی نامطلوب کبدی و کلیوی نداشت بلکه تا حدودی سبب بهبود عملکرد این اندامها نیز گردید.

کلید واژه: دانه های هویج، دیابت ملیتوس، آنزیمهای کبدی، کلیه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.