جداسازی اکتینومیست های مولد مواد آنتی باکتریال برعلیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از خاکهای منطقه آستارا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جداسازی اکتینومیست های مولد مواد آنتی باکتریال برعلیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از خاکهای منطقه آستارا دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جداسازی اکتینومیست های مولد مواد آنتی باکتریال برعلیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از خاکهای منطقه آستارا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جداسازی اکتینومیست های مولد مواد آنتی باکتریال برعلیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از خاکهای منطقه آستارا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جداسازی اکتینومیست های مولد مواد آنتی باکتریال برعلیه استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین از خاکهای منطقه آستارا :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشگاه علوم پزشکی قم

تعداد صفحات :۱۳

زمینه و هدف: استافیلوکوکوس اورئوس از عوامل مهم عفونت های شدید در بیمارستان و جامعه است و سویه مقاوم به متی سیلین (MRSA) این باکتری، شیوع و مرگ و میر بالایی دارد. این مطالعه با هدف جداسازی اکتینومیست های تولیدکننده مواد آنتی باکتریال برای درمان آنتی بیوتیکی و کنترل پخش عفونت صورت گرفت.روش بررسی: پس از نمونه برداری از خاکهای مناطق مختلف شهرستان آستارا، برای جداسازی و خالص سازی اکتینومیست ها از محیط کشت Starch Casein Agar (SCA) استفاده شد. در مرحله بعد، با غربالگری اولیه به روش تلقیح نقطه ای، بررسی خواص ضدمیکروبی بر روی ۹۶ ایزوله انجام شد. سپس از محیط کشت اختصاصی ISP2 برای جداسازی استرپتومایسس ها در مرحله غربالگری ثانویه استفاده شد و با تعیین قدرت ضدمیکروبی علیه MRSA، سویه های قوی از نظر تولید مواد ضدمیکروبی با روش انتشار در چاهک و بر اساس قطر هاله عدم رشد انتخاب شدند. در مرحله آخر برای شناسایی ایزوله های فعال از تست های بیوشیمیایی مختلف مانند تست مصرف قند، اوره آز، مصرف سیترات و غیره استفاده شد.یافته ها: از ۵۱ نمونه خاک جمع آوری شده از مناطق مختلف آستارا، ۹۶ ایزوله اکتینومیست جداسازی شد. در غربالگری اولیه، ۹ ایزوله فعالیت ضدباکتریایی نشان دادند که از این تعداد ۳ ایزوله، FS38, AS22 و AS13 در انتخاب ثانویه فعال بودند و به ترتیب هاله هایی به قطر ۲۸، ۱۷ و ۱۵mm نشان دادند.نتیجه گیری: نتایج این تحقیق نشان داد خاکهای شهرستان آستارا غنی از ایزوله های فعال در زمینه تولید مواد آنتی باکتریایی می باشد که نیازمند بررسی های بیشتری است.

کلید واژه: اکتینومیست ها، فعالیت ضدمیکروبی، استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متی سیلین، استرپتومایسس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.